Tigris yazdı, tarihi Caddeler ışıklandırıldı

Tigris yazdı, tarihi Caddeler ışıklandırıldı
Gazetemizin daha önce gündeme getirdiği Diyarbakır’ın iki tarihi ve turistik caddesindeki ışıklandırma sorunu çözüldü. Sur’daki Gazi ve İzzetpaşa (Saraykapı) caddeleri ışıklandırılarak güzel bir görüntü kazandı. Bu durum bölgedeki esnafların yüzünü güldürdü.

Tigris Haber- Esnaflar memnun kaldı

Tigris Haber, bölgede halkın sesi ve sorunların çözülmesinde etkin olmaya devam ediyor. Bir süre önce gündeme getirdiğimiz Diyarbakır’ın iki tarihi ve turistik caddesindeki ışıklandırma sorunu çözüldü. Sur’daki Gazi ve İzzetpaşa (Saraykapı) caddelerinde aydınlatma sistemi devreye sokularak güzel bir görüntü kazandı.

haberimiz-ses-getirdi-(4).jpg

Aydınlatma sistemi olmadığı için akşam işyerlerini erken kapatmak zorunda kalan esnaflar, sorunun çözülmesinden sonra Büyükşehir ve Sur Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Turistler için önemli gelişme

 

Turistlerin yoğun olarak kullandığı bu iki tarihi ve turistik caddede, artık akşam geç saatlere kadar alış-veriş yapılabilecek. Sur Belediye Başkanı Abdullah Çiftçi, bu sorunu gündeme getirmemizden sonra gazetemize açıklamalarda bulunmuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin teknik desteğiyle iki caddenin aydınlatma sorunu için çalışma başlattıklarını dile getirmişti.

 Saffet Azbay / Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum