Tigris’ten Başsavcı Yavuz’a ziyaret!

Tigris’ten Başsavcı Yavuz’a ziyaret!
Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'u ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Yavuz'a ‘hayırlı olsun’ ziyarette bulundu. Akengin, savcılığın yürüttüğü çalışmalar ve kent gündemine ilişkin sohbet gerçekleştirdi.

Yavuz sürgün edilmişti

Geçtiğimiz ay Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Yavuz kenti bilen önemli bir hukukçu. 7 yıl önce Diyarbakır’da İnfaz ve Cezaevi Savcılığı görevini yürüten Yavuz FETÖ’cü savcıların hedefindeydi. Çalıştığı süre zarfında başarılı çalışmalara imza atan, hukuk dışına çıkmayan ve FETÖ’cü savcıların dediğini yapmadığı için hedef haline gelen Yavuz görev süresine 1 yıl kalmasına rağmen yetkileri alındı. FETÖ’den tutuklu dönemin Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çetin’in talimatı ile yetkileri alınan Yavuz önce bir İlçe’ye atandı ardından 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Yavuz, kritik birçok operasyona imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.