Timur, Nihayet İdmanda

Timur, Nihayet İdmanda
Büyük umutlarla transfer olduğu Amedspor’da sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan Timur Kosovalı, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Büyük umutlarla transfer olduğu Amedspor’da sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan Timur Kosovalı, takımla birlikte çalışmalara başladı. Golcü futbolcunun iki hafta içinde maç kadrosuna girmesi ve oynamaya başlaması bekleniyor.

Aylar Sonra Takıma Dahil Oldu

Sezona çok iyi başlayarak ilk haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında 3 gol atan,ardında ise sakatlık geçirerek yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Timur Kosovalı’dan iyi haber var. Devre arası kamp çalışmaları sırasında takımdan ayrı olarak hem tedavi olan hem de kuvvet çalışması yapan Timur, takımla birlikte idmanlara başladı. Golcü futbolcunun iki hafta içinde forma giymeye hazır hale gelmesi bekleniyor.

‘Maşallah Derseniz Mutlu Olurum’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Timur,”Allah’ıma şükürler olsun ki bugün uzun zaman sonra takımımla antrenmanlara başladım. Bundan sonra daima ileriye bakacağız. Resimlere baktıktan sonra bir maşallah derseniz çok mutlu olurum nazar değiyor diyorlar” ifadelerini kullandı.

Bu arada Amedspor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.