Tiyatro kuyruğu

Tiyatro kuyruğu
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan “Karlar Ülkesi müzikli danslı çocuk oyunu”nun gösterimi sırasında bilet krizi yaşandı.

 

 

Bilet bulmayan çocuklar ve aileleri Kültür ve Kongre Merkezi önünde uzun kuyruklar oluştururken, Büyükşehir belediyesi yetkilileri ise bilet alamayan çocuklar için ücretsiz sinema gösterisi düzenledi.

Bölgeye turneye çıkan ve Karlar Ülkesi müzikli danslı çocuk oyunu ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan Tiyatro Siyah Beyaz’ın bilet satışındaki organizasyon bozukluğundan yüze yakın çocuk ve aileleri mağdur oldu.

7 Ocak Pazar günü dört seansta dün gösterime konulan “Karlar ülkesi müzikli danslı çocuk oyunu”nu seyretmeye gelen çocuklar ve aileleri bilet satış organizasyonunda yaşanan sorunlardan dolayı büyük sıkıntı yaşadılar. Bilet bulamayanların Diyarbakır Büyükşehir Belediye Kültür ve Kongre Merkezindeki bekleyişleri sürerken, oyunu seyretmeye gelen çocuklar aileleriyle birlikte mağduriyet yaşadılar.  Son ana kadar tiyatro yetkilileri gişeyi açmazken irtibat telefonlarına ise cevap vermediler. Bilet almak için aileler çocukları ile 100 metreye varan kuyruk oluşturdular. Yaşanan bu durum gergin anların yaşanmasına sebep olurken, bu arada internet üzerinden bilet satın alanlar da son ana kadar ancak biletlerini alabildi.

Büyükşehir belediyesi yetkilileri bu durumu telafi etmek için bu olaydan etkilenen ve bilet alamayan çocuklar için ücretsiz sinema gösterisi düzenledi.Dilek Akin / Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.