TMMOB İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği yönetimini seçti

TMMOB İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği yönetimini seçti
Bölgenin 18 ilini bünyesinde barındıran TMMOB İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği, 1. Olağan Genel Kurul'unu topladı.

TMMOB İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği açıldı. İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği, 1. Olağan Genel Kurul'unu 09 Kasım 2019 tarihinde topladı.  İçmimarlar Odası, Yönetim Kurulu Seçimlerini,  Genel Başkan Emrah Kaymak, Başkan Ömer Sencar ve Genel Sekreter Turan Ayçiçek ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan üyelerinin katılımıyla Makine Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesinde gerçekleştirdi.

tm2.jpg

Genel Kurul Başkanlık Divanı Seçimlerinin ardından, Genel Başkan Emrah Kaymak ve Genel Sekreter Turan Ayçiçek, Genel Merkez adına konuşmalar yaptı.

Temsilcilik ile ilgili üyelerinin dilek ve temenni konuşmalarının ardından, TMMOB İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği’nin Yönetim Kurulu ve Genel Merkez Delegeleri İçin adayların belirlendiği seçim yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Hüseyin Süleyman Doğan, Halime Beyazıt ve Neslihan Tan Elik, Yedek Üye olarak ise Zuhal Üstün Hoşgören, Serçin Tekin, Berfin Çetin seçildi.

Seçilen Delege: 1.Hasan Pekdoğan 2.Halit Ekinci 3.Hüseyin Süleyman Doğan 4.Nazdar Deniz Demirhan 5.Yasemin Avşar 6.Tekin Kahyaoğlu 7.Hasan Aydoğan

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliğine bağlı olan iller: Erzincan, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa

tm3.jpg

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Sekreteri Doğan Hatun ve Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Ebru Kızıltoprak,  İKK adına Genel Kurula katılım sağladı. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.