TOBB’lu kadınlardan Yeşil’e ziyaret

TOBB’lu kadınlardan Yeşil’e ziyaret
Diyarbakır’da geçtiğimiz hafta seçime giden TOBB’un yeni üyelerinden Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’e ziyaret.

Tigris Haber - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu (DKGK) üyeleri, ilk ziyaretlerini Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve DTB Yönetim Kurulu üyelerine gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimlerinde İcra Kurulu Başkanlığına Zülal Koç, Başkan Yardımcılığına ise Şerife Keskin seçilmişti. Başkan Koç ve yönetim kurulu üyeleri, DTB Başkanı Engin Yeşil’i ziyaret etti. Burada kısa bir konuşma yapan Zülal Koç, kadın projelerine destek olan Engin Yeşil’e ve önceki dönem görev alan icra kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  

DTB destek olacak

Daha sonra konuşan DTB Başkanı Yeşil, İcra Kurulu üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde çok başarılı projelere imza atacaklarını belirterek,’’Ülke nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan kadınların ticari hayatta daha fazla yer alması ve ekonomik yaşamda hak ettikleri konuma kavuşmalarına büyük katkı sunacağınıza inancım tamdır. Bu düşünceler ile yeni İl Kadın Girişimciler Kurulumuzu kutluyor, çalışmalarında da başarılar diliyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.