'Toprak Dede' vefatının ikinci yıl dönümünde anıldı

'Toprak Dede' vefatının ikinci yıl dönümünde anıldı
Doğanın korunması için örnek bir mücadele sergileyen TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanlarından Hayrettin Karaca, vefatının ikinci yılında, çevrim içi düzenlenen “Hayrettin Karaca’yı Anma ve Anlama Töreni”nde anıldı.

TİGRİS HABER - TEMA Vakfı gönüllülerinin katıldığı törende, Türkiye’nin dört bir yanından Hayrettin Karaca adı verilen sokak ve parkların yanı sıra kendisinin anısına oluşturulan “Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı”ndan ilk görüntüler paylaşıldı. Törende Toprak Dedeyi “Örnek aldığımız doğa sevgisi, fikirleri, yaşam tarzı ve Atatürkçülüğü ile O’nun yolunda yürümeye devam edeceğiz” sözleriyle anan Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Hayrettin Karaca Doğal Yaşlı Ormanlar Projesi’ndeki son gelişmeleri de gönüllülerle paylaştı. 

Toprak sevgisi gençlik yıllarında başlayan ve hayatını bu sevgiyi koruyup tüm nesillere aktarmaya adayan Toprak Dede Hayrettin Karaca için düzenlenen anma törenine, ülkenin dört bir yanından binlerce TEMA Vakfı gönüllüsü ve doğasever katıldı.  TEMA Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ümit Yaşar Gürses, Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş’ın yanı sıra TEMA Vakfı eski Ankara İl Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu, Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, eski Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan ve Mezun TEMA Ömür Karaağaç konuşmacı olarak yer aldı. Törende Hayrettin Karaca anısına gerçekleştirilen çalışmalar gönüllülerle paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.