Trafikteki bütün kamera kayıtlarından ceza kesilebilecek

Trafikteki bütün kamera kayıtlarından ceza kesilebilecek
Emniyet Kemeri, Km hız uyarısı, Makas atma, Cep tel konuşma, Kırmızı ışık ihlali , Yaya geçit ihlali, Sigara vb. bütün trafik ihlalleri artık trafikteki tüm kameralarından fotoğraflandırılacak ve cezalar otomatik olarak kesilecek.

Alt Geçit, Üst geçit, Tünel, Mobese kamerası, Kontrol geçiş kamerası, Şehir giriş çıkışları kameraları, bütün aklınıza gelen kameralar ve otomatik hız radarları, EDS ler ve sabit yol kameraları, Dronlar, yani aklınıza gelen bütün kameralar merkezi olarak çalışmaya başladı. Hepsi dün, 28.10.2019 saat 07:30 itibariyle devreye girdi. Fotoğraflı ceza makbuzu düzenlenmeye başladı.

Şimdilik pilot iller olarak, Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Antep, Kocaeli, Eskişehir, Kayseri, Malatya, Antalya, Muğla illerinde bütün kameralarda söz konusu uygulama başladı. Trafikteki bu uygulama en kısa zamanda diğer illerde de hayata geçecek.

Artık, Emniyet Kemeri, Km hız uyarısı, Makas atma, Cep tel konuşma, Kırmızı ışık ihlali, Yaya geçit ihlali, Sigara vb. trafik ihlallerinde sadece çevirme kontrol noktalarında değil, şehrin bütün kameralarından fotoğraflı ceza olarak kesilecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum