TRT Kurdi'ye çifte ödül

TRT Kurdi'ye çifte ödül
Merkezi Elazığ'da bulunan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHFC), bölgenin tanıtımına ve sporun gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı TRT Kurdi'ye iki ödül birden verdi.

Tigris Haber - TRT Kurdi Genel Koordinatörü Mustafa Ekici, kültürel ve sportif çalışmalara katkı sunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek,"bundan sonra da daha büyük şevkle bu hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da bölgeye olan katkılarından dolayı TRT Kurdi'ye teşekkür etti.

Alt ligleri yayınlayan kanal ilgi odağı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin 32.kuruluş yıldönümü etkinliğinde TRT Kurdi'ye iki plaket takdim edildi.

Elazığ Belediyesi Kültürpark'ta gerçekleşen ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin katıldığı etkinlikte TRT Kurdi Genel Koordinatörü Mustafa Ekici'ye bölgenin tanıtımına sağladığı katkılar nedeniyle Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti tarafından plaket verildi.

Bölgede sporun gelişmesine sağladığı katkılar nedeniyle TRT Kurdi'de yayınlanan 'Dema Futbole' (Futbol Zamanı) programına verilen plaket ise Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti ikinci başkanı Ahmet Toprak tarafından TRT Bölge Müdür Yardımcısı Barış Üzal'a takdim edildi.

2.Lig,3.Lig ve BAL Ligi maçlarını yayınlayarak sporseverlerin takdirini kazanan TRT Kurdi gecede ilgi odağı oldu.

Elazığ Valisinden teşekkür

Ödüller nedeniyle Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kuruluna teşekkür eden TRT Kurdi Genel Koordinatörü Mustafa Ekici, kültürel ve sportif faaliyetler başta olmak üzere bölgenin tanıtımına ve gelişmesine katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da TRT Kurdi'nin önemli hizmetlere imza attığına dikkat çekerek bölge sporuna sağladığı katkılardan dolayı kanal yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.