“Trump çıldıracak”

“Trump çıldıracak”
Dolar kurunun yükselmesini bahane ederek fiyat artışı yapan firmalar, ürünlerin elde kalmasından sonra bu kez indirim adı altında vatandaşların dikkatini çekmeye çalışıyor.

Diyarbakır’daki reklam panolarında ilginç sloganlar dikkat çekiyor.

İndirim kampanyaları gerçek mi?

Türkiye ile ABD arasında krize neden olan ve döviz kurlarının yükselmesinde gerekçe gösterilen rahip Brunson’un serbest kalmasıyla aylar sonra ilk kez dolar kuru 6 bin TL’nin altına düşerken,dolar kurunu bahane ederek akıl almaz fiyat artışları yapan bazı firma ve ürünlerde bu kez indirim furyası dikkat çekiyor.Diyarbakır’da bazı mağaza ve firmalara ait iş yerlerinde indirim adı altında kampanyalar yapılmaya başlandı. Öyle ki buna “Enflasyonla Topyekün Mücadele “ ismini veren firmalar bile var.

trump-cildiracak.sssssjpg.jpg

Eski fiyatlara dönüş mü?

Diyarbakır’daki reklam panolarında ilginç sloganlar dikkat çekiyor. Hatta bazı firmalar dolar kurunu sabitlediklerini ifade ederek “Trump Çıldıracak” sloganını bile kullanıyor.

Kentin işlek noktalarına asılan pankartlar ilgi görüyor. Bazı vatandaşlar ise bu durumu kurnazlık olarak değerlendirerek, indirim adı altındaki rakamların zaten dolar kuru yükselmeden önceki fiyatlar olduğunu düşünüyor ve yapılan kampanyaları inandırıcı bulmuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.