Trump küstü: Artık yokum!

Trump küstü: Artık yokum!
ABD Başkanı Donald Trump, korona virüsü hastalarının 'dezenfektan enjekte edilmesiyle' iyileşeceğini önermesi üzerine çektiği tepkinin ardından, salgın konusundaki basın toplantılarına katılmama kararı aldı.

Trump, kendi sözleri nedeniyle medyayı suçladığı açıklamasında, "Harcanan vakte ve çabaya değmez" dedi. Korona virüsü hastalarının ‘dezenfektan enjekte edilerek iyileştirilmesi’ önerisiyle infial yaratan ABD Başkanı Donald Trump, ülkedeki salgına ilişkin her gün canlı yayınlanan basın brifinglerine katılmama kararı aldı. Trump’ın bu kararı, danışmanlarının kasım ayındaki başkanlık seçimleri öncesinde kampanyasına zarar verdiğini söylemesi sonucu aldığı belirtiliyor.

‘Medya düşmanca sorular soruyor’

Ancak ABD Başkanı kararını, Twitter üzerinden basın özgürlüğünü hedef alarak duyurdu. Dezenfektan iddiasının ardından yayımlanan haberlere öfkelendiğini gizlemeyen Trump, “Medya düşmanca sorulardan başka bir şey sormayıp sonra da gerçekleri doğru aktarmayı reddederken, Beyaz Saray basın toplantılarını düzenlemenin ne amacı var?” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.