TÜFAD’ın antrenör kursu devam ediyor

TÜFAD’ın antrenör kursu devam ediyor
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şubesi'nin kurucuları arasında yer alan merhum antrenörler Fikri Kaya ve Mehmet Karaoğlan'ın anısına düzenlenen TFF Grassroots- C  Lisans Antrenör Kursu devam ediyor.

Diyarbakır'da  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile  Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği Diyarbakır (TÜFAD)  Şubesi'nin  ortaklaşa düzenlediği TFF Grassroots- C  lisans Antrenörlük Kursu devam ediyor.

C Lisans Antrenör Kursu 28 Kasım'a kadar devam edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu eğitmenleri Fatih Serkan Albayrak ve Adem Tandoğan eğitilmenler tarafından verilen kursa katılan 30 antrenör adayına hem saha içerisinde teorik ve uygulamalı hem de saha dışında eğitimlerine devam ediliyor.

Kurs çalışmalarını ziyaret eden Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) İkinci Başkanı Veysi Akar, kursiyerlere tatlı ikram etti.

Akar,“Sizler gelecekte olan başarılı birer antrenör olacaksınız. Kursiyerlerin hepsinin Diyarbakırlı olmasını da ayrı bir gurur ve başarı olarak görüyoruz. Tecrübeli eğitmenleri nezaretinde çalışmalarınız biz spor adamları olarak gelip tribünden takip ederek izliyoruz sahada uygulamalı olarak çalışmalarınız ve burada aldığınız eğitimleriniz ileride antrenörlük hayatınızda sizlerin gelişmesi acısında çok önemli bir kurs .Sizler de burada aldığınız başarılı ve verimli eğitimleri gelecek olan gençlerimize aktararak iyi birer sporcu yetiştirmenize de yardımcı olacaktır. Bu anlamda gelecek nesili, sportif anlamda en iyi şekilde geliştirebilecek bir yapıda olmalarını sağlamış olacaksınız sizlere başarılar diler hayırlı olmasını temenni ediyor ve bu organizasyonda emek veren Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği (TÜFAD)  Başkanı Abdulsamet Karakaş’a ve Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.