Tüm bölge Vanspor’a odaklandı

Tüm bölge Vanspor’a odaklandı
Ağrı 1970Spor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un 3.Lig’e çıkmasından sonra tüm bölgede gözler Van Büyükşehir Belediyespor’la Cuma günü Ankara’da Esenler Erokspor’la yapacağı 2.Lig’e yükselme final maçına çevrildi.

Ağrı 1970Spor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un 3.Lig’e çıkmasından sonra tüm bölgede gözler Van Büyükşehir Belediyespor’la Cuma günü Ankara’da  Esenler Erokspor’la yapacağı 2.Lig’e yükselme final maçına çevrildi. Nefeslerin tutulduğu dev final TRT Kurdi’de canlı yayınlanacak.

 

Bölge Halkı Destek Veriyor

Doğu ve Güneydoğu bu maça,Van Büyükşehir Belediyespor’un zaferine kilitlendi. Ağrı 1970Spor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un 3.Lig’e yükselmesiyle profesyonel liglerdeki takım sayısının arttığı bölgede  gözler Van Büyükşehir Belediyespor’un Cuma günü Ankara’da  Esenler Erokspor’la yapacağı 2.Lig’e yükselme final maçına çevrildi.

Vanlı sporseverlerin yanı sıra bölgenin diğer kentlerinden de çok sayıda kişinin maça giderek Van ekibine destek vermesi bekleniyor.

amedspor-001.jpg

Final Maçı TRT Kurdi’de

Van Büyükşehir Belediyespor’un final maçını kazanması halinde gelecek sezon 2.Lig’de 4 doğu ve güneydoğu takımı,3.Lig’de de yine 8 doğu ve güneydoğu takımı yer almış olacak.

Van Büyükşehir Belediyespor-Esenler Erokspor final maçının yayınlanacağı televizyon kanalı belli oldu. Dev karşılaşma Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatımla TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.