Tunceli Valiliği’nden mutant virüs uyarısı

Tunceli Valiliği’nden mutant virüs uyarısı
Tunceli Valiliği koronavirüsün mutant varyantlarının görülmesi üzerine uyarıda bulundu: Salgında yüksek seviyelere doğru ilerliyoruz.

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli'de de Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında hem aşılama çalışmaları sürüyor, hem de saha denetimleri tüm birimlerin katılımı ile haftanın her günü devam ediyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan'da, sürekli olarak hem sahadan hem de valilik sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirerek uyarıda bulunuyor. Bugün valiliğin resmi sosyal medya hesabından da yeni bir uyarı açıklaması yapıldı.

‘Gerekmedikçe evimizden çıkmayalım’

Açıklamada: " Değerli hemşehrilerimiz, ilimizde virüsün mutant varyantlarının görülmesi ile birlikte salgında yüksek seviyelere doğru ilerliyoruz. Lütfen kalabalık ortamlardan uzak duralım. Misafirlik, il dışı ve kalabalık buluşmaları erteleyelim. Gerekmedikçe evimizden çıkmayalım. Lütfen öğrencilerimiz okullarından, esnaflarımız iş yerlerinden uzak kalmasın. Büyüklerimizi aşı için teşvik edelim. Hala geçerli olan kuralımız, maske, mesafe, temizlik" ifadelerine yer verildi. (İHA)  

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.