Türkiye, Avrupa Karate Şampiyonasında 19 madalya kazandı

Türkiye, Avrupa Karate Şampiyonasında 19 madalya kazandı
Gürcistan’ın başkenti Tiflis’de düzenlenen Avrupa Ümit- Genç- U21 Karate Şampiyonasında Türkiye toplamda 19 madalya kazanarak, genel klasmanı 4 sırada tamamladı.

TİGRİS HABER - Türkiye, Ümit-Genç U21 Karate milli takımının yer aldığı ve Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yapılan Avrupa Ümit-Genç U21 Karate Şampiyonasına katıldı. 49 ülkeden 1160 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Şampiyonada Türkiye 19 madalya kazanarak, Genel klasmanda 4'ncü sırada yer aldı.

turkiye-avrupa-karate-2.jpg

Türkiye Karate Federasyon Başkanı Aslan Abid Uğuz, Avrupa Ümit Genç U-21 karate Şampiyonasında 19 madalya ve 4'ncü sırada tamamlayarak, büyük başarı elde eden, Türkiye Milli Takım sporcularını, Teknik heyeti, Antrenörü, Dojo kulüp Antrenörlerini ve Avrupa Hakemlik sınavında başarı olan hakemleri kutlayarak, tebrik etti.

turkiye-avrupa-karate-1.jpg

Başkan Uğuz "Şampiyonanın yaş grubu itibariyle alınan en fazla madalya sayısının sporcularımıza ait olmasındaki mesajı iyi okumak gerektiğini düşünüyorum. Katıldığımız her iki kategorinin birinden, madalya alınmış olması gerçekten gelecek için ve tabiki alt yapımız için ümit vaat eden gençlerimiz kazandık diyebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.