Tutşi, daire başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi

Tutşi, daire başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi
Tutşi, Daire Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi, Yatırımları ve Projeleri detaylı bir şekilde ele alırken, ekibine çalışmaların kesintisiz sürdürülmesi talimatını verdi.

TİGRİS HABER - DİSKİ Genel Müdürü M. Fırat TUTŞİ, daire başkanları ile 2024 yılı içerinde yapımına başlanacak projelere ilgili toplantı gerçekleştirdi

Diski Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları ve ilgili daire başkanları katıldı. Başkanları’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda kentte yapılacak çalışma ve yatırımlar ele alındı. Halen devam eden ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan projelerle ilgili yapılan toplantıda projelerin son durumu, yeni projelerin teknik bilgileri ve ihale süreçleri masaya yatırıldı. Ayrıca, Toplantıda ekranda Diyarbakır’a vizyon ve prestij katacak projelerin tasarım uygulamaları da incelendi. Genel Müdür TUTŞİ, projeleri detaylı bir şekilde ele alırken, ekibine çalışmaların kesintisiz sürdürülmesi talimatını verdi.

“Daha güçlü altyapı hizmetleri için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz”

DİSKİ’nin sorunsuz şekilde çalışmalarını yürütmek için ekiplerin dikkatle çalıştığını vurgulayan Tutşi, “Altyapı, içme suyu ve diğer projelerimizde vatandaşlarımızın beklentilerine uygun hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimizin daha sağlıklı altyapı hizmetlerinden faydalanması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz” dedi. (Diski Basın)

Kaynak:Diski Basın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.