VİDEO - Üniversite öğrencileri coşturdu

VİDEO - Üniversite öğrencileri coşturdu
 Özel Haber
Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuar öğrencilerinin birkaç aylık çalışma sonucu gerçekleştirdikleri konser izleyenleri büyük beğeni aldı.

Mümin AĞCAKAYA

TİGRİS HABER - Diyarbakır Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileri, 15 Temmuz kongre salonunda verdiği konserde seslendirdikleri, Türk Halk ve Türk Sanat Müziğinden parçalarla, izleyenleri büyüledi.

niversite-ogrencileri-costurdu-1.jpg

Konservatuar öğrencilerinin seslendirildiği parçalar; okul yönetimi, akademisyenler, öğrenci velileri tarafından büyük beğeni kazandı.

niversite-ogrencileri-costurdu-2.jpg

Geleceğin sanatçıları yetişiyor

Öğrencileri konsere hazırlayan Dicle Üniversitesi Konservatuarı’nda keman öğretmeni, şef ve öğretim görevlisi Dr. Perçin Demirkol Yalçın, "Öğrencilerimiz çok başarılı oldu. 2 ve 4. sınıflardan, temel bilişimlerden karma bir öğrenci grubuyla alışma yaptık. Çalışmalarımızı bir kaç ayda tamamladık. Çok sesli parçalardan oluşan bir program yaptık.

niversite-ogrencileri-costurdu-3.jpg

Katılım çok güzeldi. Birkaç aylık bir çalışma ile konser verecek duruma gelmelerinden dolayı çok mutluyum. İlerde belki bazıları müzik alanında önemli başarılara imzalarını atacaklar. Onların başarılarından dolayı, öğretmen ve okul yönetimleri olarak gurur duyduk" dedi.

niversite-ogrencileri-costurdu-4.jpg

Konserin sonunda koroda yer alan öğrencilere okul yönetimi tarafından plaket verildi ve toplu hatıra fotoğrafları çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.