Ünlü Kuaförler Tarihi 10 Gözlü köprü de şov yaptı!

Ünlü Kuaförler Tarihi 10 Gözlü köprü de şov yaptı!
Diyarbakırlı ünlü Kuaförlerden Yahya ve Vedat Gözmek adlı amca ve yeğen, Diyarbakır’ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla başlattığı ‘her hafta bir tarihi yerde saç kesim’ etkinliğine bu kez de Tarihi 10 gözlü köprü de devam etti.


TİGRİS HABER - Kuaför Gözmek’lerin sergilediği saç kesim şovu büyük ilgi gördü.

Diyarbakır’ın ünlü kuaförleri Yahya ve Vedat Gözmek geçtiğimiz haftaya hayata geçirdikleri hazırlıkları proje ile Diyarbakır’ın tanıtımına katkı sunmaya devam ediyorlar.

İKİNCİ ŞOV TARİHİ 10 GÖZLÜ KÖPRÜ DE DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz hafta Tarihi Ulu Cami önünde ilk gösterimini yapan Gözmek’ler, bu kez de tarihi 10 gözlü köprü üzerinde şovlarını gerçekleştirdi.

f10dc2b5-1f85-4f7f-a751-2b1a94d4cab4.jpegHavanın güneşli olmasını fırsat bilen Kuaför Gözmekler, On gözlü köprü de stant açarak, saç kesimi yaptı. Yoğun ilgi gören şov önümüzdeki hafta başka bir tarihi yerde yapılacak. Saç kesim şovunu izleyen vatandaşlar, Gözmek’lere teşekkür ederek, kentin tanıtımına devam etmelerini istediler.

Yahya ve Vedat Gözmek, şov sırasında gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarının altını çizerek, yaptığımız bu etkinlikleri kendi sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak, kentin tanıtımına katkı sunmaya devam ettiklerini söyledi.
(Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.