“Uyanık Olursak Kardeşliğimizi Bozamazlar”

“Uyanık Olursak Kardeşliğimizi Bozamazlar”
AK Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı’nın davetlisi olarak geldiği Diyarbakır’da “Gelin Canlar Birlik Olalım” temalı konferans veren Rize eski belediye başkanı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz,haçlı ve Siyonist zihniyetlerin Türkiye’yi ele geçirme sevdasından vazgeçmediğini,bunun için her yolu denediğini belirterek,”Uyanık olursak birlik ve beraberliğimizi bozmazsak bunlar yine yenilecek" dedi.

Kayapınar Kongre Merkezinde Konferans Verdi

Tigris Haber - Refah Partisi eski Rize Belediye Başkanı ve milletvekili Şevki Yılmaz, AK Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı’nın davetlisi olarak geldiği Diyarbakır’da “Gelin Canlar Birlik Olalım” temalı isimli konferans verdi. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı ve hemşerisi olan Şevki Yılmaz,İslam coğrafyasını parçalayan haçlı ve siyonist zihniyetlerin Türkiye’yi ele geçirme sevdasından vazgeçmediğini,bunun için her yolu denediğini belirterek,anadoluda yaşayan halkların oynanan oyunların farkında olması gerektiğini söyledi.

uyank-akp-(4).jpg

“En Büyük Darbe 31 Mart 1909’da Yapıldı”

Konuşmasında CHP’yi sert sözlerle eleştiren Şevki Yılmaz,Osmanlı’yı yıkan İttihat Ve Terakki’nin devamı olarak değerlendirdiği  CHP’nin İslami değerlere düşmanlığının hiç bitmediğini belirterek Adnan Menderes’in idamı dahil yapılan tüm darbelerin arkasında bu zihniyetin olduğunu söyledi. En büyük darbenin 31 Mart 1909’da Sultan İkinci Abdülhamid devrilerek ve devamında Osmanlı devleti yıkılarak yapıldığını belirten Yılmaz,Anadolu’yu ele geçirme planından vazgeçmeyen emperyalistlerin yerli işbirlikçilerini kullandığını ifade ederek Türklerin ve Kürtlerin bunun farkında olması gerektiğini anlattı.

“Diyarbakır Mukaddes Bir Beldedir”

Diyarbakır’ın mukaddes bir şehir olduğunu ifade eden Şevki Yılmaz,”Burada sahabelerin aziz hatıraları var. Onlar buraya boşuna gelmediler. Fatih Sultan Mehmet de İstanbul’u boşuna fethetmedi. Hepsi hazreti peygamberin müjdesine nail olmak için bu mücadeleyi verdi. Anadolu emperyalistler için stratejik olarak önemli bir yer. Bizim de bunun farkında olmamız lazım. Emperyalistlerin oyunları bitmez. Yerli işbirlikçilerine dikkat etmemiz lazım. Her zaman için uyanık olmalıyız. Allah’ın izniyle bunlar bizi yenemezler” dedi.

Konferansın sonunda  AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can,Şevki Yılmaz’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.