Vali Demirtaş’tan Acılı Aileye Taziye Ziyareti

Vali Demirtaş’tan Acılı Aileye Taziye Ziyareti
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberindeki heyet ile birlikte kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden aileye taziye ziyaretinde bulundu.

ADIYAMAN  -Vali Mahmut Demirtaş; İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ ile birlikte Merkeze bağlı Malpınar Köyü’nde 2 gün önce kayalıklardan Göksu Çayı’na düşerek boğulan 32 yaşındaki İbrahim Halil Yıldız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Kuyulu Köyü’ndeki taziye evine giden Vali Mahmut Demirtaş’ı burada taziye sahipleri ile köylüler karşıladı. Acılı aileye başsağlığı dileyen Vali Mahmut Demirtaş, ailenin acısını paylaşarak, olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Vali Demirtaş, Göksu Çayı’na düşerek boğulan ve maddi durumu iyi olmayan İbrahim Halil Yıldız’ın ailesinin ihtiyaçlarının giderilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürüne talimat verdi.
Acılı aileye sabır dileyerek kendileri ile bir süre sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, okunan duaların ardından taziye evinden ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.