Vali Güzeloğlu gazetecilerle bir araya geldi

Vali Güzeloğlu gazetecilerle bir araya geldi
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilci ve muhabirleriyle bir araya geldi.

Vali Güzeloğlu 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Güzeloğlu şunları söyledi: ‘’ Basının her açıdan hem genel, hem yerel ölçekte yönetim sürecimizde bizimle dönen paydaş ilişkisi olduğunun altını çizmek istiyorum. Basın, halkımıza gelişmeleri aktaran, kamuoyunun bilgilendirilmesine katkı sunan, bu anlamda yöneten, yönetilen, devlet ve vatandaşlar arasında çok önemli bir kamu görevi icra eden fonksiyonunun yanı sıra vatandaşlarımızdan bize iletilen, yaşanılan toplumsal gerçekleri aktaran, sıkıntılar ve sorunları dile getiren önemli bir fonksiyonu var. O yüzden gerek yazılı gerek görsel tüm basın ve medya organları bizim için aynı zamanda izlenmesi gereken, yönetim sürecinde değerlendirilmesi gereken, çok önemli katkılar sağlayan, kurumlar ve yönetimin paydaşlarıdır. Bu doğrultuda Diyarbakır'da da çok tecrübeli, deneyimli ve alanında uzman yerel ve genel basın kadromuz var. İnşallah Diyarbakır'ın gelişmesi ve bundan sonra geleceğe doğru güvenle taşınması sürecinde bugüne kadar olduğu gibi karşılıklı işbirliğimiz ve karşılıklı Diyarbakır’ımıza hizmet etme, katkı sağlama, üretme, çalışma ve değerlendirme sürecimiz devam edecek. Ben tekrar bütün arkadaşlarımıza sizin şahsınızda hem çalışma hayatlarında hem de özel hayatlarında başarılar diliyorum. Emeği geçip Diyarbakır'a ve bölgeye katkı sağlayan ve bugün aramızdan olmayanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Gelecek her günün ilimiz ülkemiz ve sizler için güzellikler getirmesini diliyorum‘’ dedi.

vali-gazeteciler-(2).jpeg

Vali Güzeloğlu bir süre aralarında GGC Başkanı Veysi İpek'inde bulunduğu gazetecilerle sohbet etti. Ziyaret, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.