Vali Güzeloğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Vali Güzeloğlu’ndan 10 Kasım mesajı
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye kayyumu Basri Güzeloğlu, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Güzeloğlu, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle yayımladığı mesajda, "İstiklal Mücadelesinin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz. Ömrünü milletinin selameti ve bekasına adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna liderlik etmiştir. Büyük bedeller ödenerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi esas alan, demokratik ve insan haklarına saygılı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi saygın bir ülke olarak aydınlık yoluna devam edecektir. İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.