Vali Su, çalışmaları denetledi

Vali Su, çalışmaları denetledi
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmaları inceledi.

TİGRİS HABER - Vali Su, Büyükşehir Belediyesince Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesinde, gençlerin spora yönlendirilmesi, sağlıklı ortamlarda spor yapabilmesi amacıyla hayat geçirdiği çok amaçlı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmaları denetledi.

Vali Su, “Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bağlar ilçemizde 1000 kişilik spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmalarını sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı. Vali Su ardından Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Hattındaki projeyi kontrol ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yeşil alan oluşturmanın önemli olduğunu vurgulayan Vali Su, şunları dile getirdi: “Daha yeşil bir Diyarbakır için çalışıyoruz. 100 bin metrekare alan üzerinde, yürüyüş yollarından oyun alanlarına, kamelyalardan masa tenisine birçok donatıya sahip Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Hattımızı şehrimize kazandırıyoruz.”

Vali Su’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve daire başkanları eşlik etti. (Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.