Van'da mıcırlı yolda kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Van'da mıcırlı yolda kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Gürpınar (Payîzava) ilçesinde mıcırlı yol nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

Van'ın Gürpınar (Payîzava) ilçesine bağlı Güzelsu (Hoşap) Köyü'nde ölümlü trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Başkale (Elbak) istikametinden gelen 34 UGS 93 plakalı özel araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu istinat duvarına çarparak kaza yaptı. Kazada Ertuğrul Bektaş isimli araç sürücüsü yaralanırken, araçta bulunan Bedia ve Kibar Bektaş hayatını kaybetti. Kaza sonrası bölgeye yakın bir noktada bulunan jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu. 

Yaralı sürücü Bektaş, kaza sonrası kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaşamlarını yitiren Bedia ve Kibar Bektaş'ın cenazeleri de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Görgü tanıklarının anlatımlarına göre, kazanın meydana geldiği alana kısa bir süre önce karayolları ekipleri tarafından mıcır döküldü ve kaza da yola dökülen bu mıcırlardan kaynaklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.