Vatandaşlar, Diyarbakır'da ek otobüs seferi istiyor

Vatandaşlar, Diyarbakır'da ek otobüs seferi istiyor
Diyarbakır’da koronavirüs tedbirleri kapsamında otobüslerin sınırlı sayıda yolcu alması ve otobüs seferlerinin az olması vatandaşları mağdur ediyor.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da belediye otobüslerinin sınırlı sayıda yolcu alması birçok vatandaşı mağdur ediyor. Otobüs seferlerinin artırılması gerektiğini belirten vatandaşlar, mevsim şartlarında işe gidiş gelişlerde zorlandıklarını dile getirdiler. Konuya ilişkin şikayetlerini haber merkezimize ileten bir vatandaş: “Sabahları yaklaşık bir saat otobüs bekliyorum. Sabah çok erken saatlerde uyanıyorum otobüse yetişmek için fakat sınırlı sayıda yolcu aldıkları için bir sonraki otobüs için bir saat bekliyorum. Bu mevsimde özellikle çok zorlanıyoruz. Belediyenin otobüs seferlerini artırmasını talep ediyoruz” dedi.

"İlgili birimlerden destek bekliyoruz"

Bir başka vatandaş ise, aynı durumdan şikayetçi olduğunu ifade ederek: “Oturduğum yerde çok az sayıda belediye otobüsü geçiyor. Belediyenin özellikle Newroz Park tarafına otobüs seferlerini artırması gerekiyor. Çünkü bu bölgede sadece belediye otobüsleri geçiyor. Onlara yetişmek için de saatlerce durakta bekliyoruz. İlgili birimlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum