Vatandaştan katlamalı fatura tepkisi!

Vatandaştan katlamalı fatura tepkisi!
Diyarbakır’da bir vatandaş, DİSKİ’nin 4 aydan bu yana sıklıkla kullanmadığı evine, her ay katlamalı fatura kestiğini ileri sürerek, mağduriyetinin giderilmesi için de muhatap bulamadığını söyledi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’lı bir güvenlik görevlisi, DİSKİ tarafından son 4 aydır hiç kullanmadığı evine katlamalı fatura kesildiğini ileri sürdü. Sorunun çözümü için DİSKİ’de muhatap bulamadığını ifade eden vatandaş, itiraz ettiği zaman sayacının sökülmesi ve 2 bin 500 TL ceza kesilmesiyle tehdit edildiğini iddia etti.

diski-fatura-2.jpegİddia sahibi Ozan Özer, Özel güvenlik görevlisi olduğunu belirterek, “İş gereği geceli gündüzlü çalışıyorum. Eşimde evde tek kalmasın diye hep annesine gidiyor. Evi çok nadiren kullanıyoruz. 4 aydan sonra eve gittiğinde DİSKİ tarafından kesilen su faturaları gördüm. Faturaların her ay katlamalı kesildiğini gördüm. İlk ay 150, 2. Ay 280, Üçüncü ay 450, dördüncü ay da ise 750 TL fatura geldi. Sorunun çözümü ve mağduriyetimin giderilmesi için DİSKİ Genel Müdürlüğü’ne gittim. Ancak, sorunumu çözecek birini bulamadım. En son gittiğimde beni dinleyen bir görevliye, “Su sayacımın kontrol edilmesini talep ettim. Ancak, kendisi bana saatinin söküleceğini ve 2 bin 500 TL’lik cezasının faturaya yansıtılacağını söyledi. Sorunum çözülmediği gibi, her ay katlamalı faturalarım da gelmeye devam ediyor” diye konuştu.

diski-fatura-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum