Ve Alipaşaspor final grubunda

Ve Alipaşaspor final grubunda
Tigris Haber’in forma sponsoru olduğu Alipaşaspor futsal takımı,Kırşehir’deki yarı final grubunda son maçını kaybetmesine rağmen grup ikincisi olarak Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Tigris Haber’in forma sponsoru olduğu Alipaşaspor futsal takımı, Kırşehir’deki yarı final grubunda son maçını kaybetmesine rağmen grup ikincisi olarak Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. 8 takımlı Türkiye şampiyonası 26-31 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak.

 

Bir Kez Daha Final Grubunda

Kırşehir’de sona eren Türkiye yarı finallerinin ilk maçında Tokat Erbaa Belediyespor’la 7-7 berabere kalıp ikinci maçında sahaya çıkmayan Erzurum Harbişspor’a karşı 3-0 hükmen galip gelen Diyarbakır Alipaşaspor, üçüncü ve son maçında Siirt Üniversitesi’ne yenildi ancak bu sonuca rağmen grubu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye finallerine adını yazdırdı. Geçen sezon Türkiye 4’üncüsü olarak tamamladığı Türkiye finallerine bir kez daha kalmayı başaran Alipaşaspor’un başarısı kentte sevinç yarattı.

 

Kısıtlı İmkanlarla Gelen Başarı

Yarı final etabında gruplarında ilk 2 sırayı alan 8 takımın katılımı ile yapılacak olan Türkiye şampiyonası final grubu maçları 26-31 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak.

Şampiyon olacak takım Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hakkı kazanacak. Önemli bütçe ve imkanlara sahip takımların katıldığı Türkiye şampiyonasında boy gösteren Alipaşaspor,kısıtlı imkanlarına rağmen elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.