Ve Kongre Haftaya Kaldı

Ve Kongre Haftaya Kaldı
Amedspor’da dün yapılması gereken olağanüstü kongre tahmin edildiği gibi çoğunluk sağlanamaması ve yönetim oluşmaması gibi nedenlerle 30 Aralık Cumartesi gününe ertelendi.

ozel-saffet-azbay-003.png

Gelecek hafta yapılacak kongrede yeni yönetimin oluşması bekleniyor. Yönetim oluşturma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Başkan Nurullah Edemen, daha önce kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.

Edemen’den İddialara Tepki

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen,kulübe aday olmak isteyenlere zorluk çıkardığı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Yazılı açıklama yapan Edemen,”Bildiğiniz gibi Amedspor'umuz olağanüstü genel kurula gitme kararı almış durumda. Bu vesileyle son zamanlarda adı başkanlığa aday olarak dolaşan Murat Çınar isimli beyefendi avukatı üstünden benimle görüştüğü konusunda gerek sosyal medya, gerekse bazı basın mensuplarını arayarak dile getirmekte. Adı geçen sözüm ona başkan adayı şahsım veya herhangi bir yönetici arkadaşım veya dolaylı bir yolla iletişime geçmemiş, bir görüşme talebi olmamıştır. Bunun üstünde koca bir hayali görüşme yaratarak benim ofisimde bir araya gelmek gibi bir diyalog ve toplantı hiç olmamıştır.

edemenden-iddialara-tepki.333333.jpg

‘Basının Huzurunda Karşı Karşıya Gelelim’

Bunları ortaya atan şahıs veya şahısların basın önüne geçerek bunu ispat etmek zorundadır. Bu hayali aday veya adayların Amedspor ve yönetim kurulu üstünden reklam yapma çalışmalarından başka bir şey değildir. Kaldı ki şahsımla ilgili konuşulan rakamlarda alacağım olduğu uzaktan yakından gerçekle bir alakası yoktur. Bu aday veya adaylar gerçek ve samimilerse buradan davet ediyorum. Basın karşısında istediğiniz zaman istediğiniz ortama karşı karşıya gelmeye ve yardımcı olmaya hazırım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.