Vedat Budak Şoku

Vedat Budak Şoku
Diyarbekirspor’da şok bir gelişme yaşandı. İddiaya göre yönetim,para isteyen Vedat Budak’ı,son maçta cezalı duruma düşmek için kasıtlı olarak kart gördüğü gerekçesiyle takımdan gönderdi.

 

 

Ayrılıkla İlgili İki Farklı İddia

Diyarbakır’lı olan ve sezon başında transfer olduğu Diyarbekirspor’da sergilediği başarılı futbolla dikkat çeken Vedat Budak,beklenmedik şekilde kulüpten ayrıldı. İki taraf da ayrılığın gerekçesini açıklamadı ancak kulislerde Vedat’ın maddi sorunları nedeniyle yönetimden para istediği,yönetimin ise Vedat’ın son Turgutluspor maçında kasıtlı olarak sarı kart görüp cezalı duruma düştüğünü iddia ederek ayrılma kararı verdiği ifade edildi. Vedat,ayrılık kararını sosyal medya hesabında,” Sezon başı büyük umutlar içinde geldiğim evim yuvam Diyarbekirspor’dan ayrılmış bulunuyorum .Hakkınızı helal edin.Diyarbekirspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim hoşçakalın” sözleriyle duyurdu.

‘Açıklayamayacağımız Gerekçelerle’

Kulübün açıklamasında ise imalı ifadelere yer verildi. Açıklamada,” Sezon başında takımımızın şampiyonluk yolunda katkı sağlaması amacıyla büyük umutlarla tüm mali vecibelerini yerine getirerek transfer ettiğimiz futbolcumuz Vedat BUDAK; Sezon içerisindeki disiplinsiz ve sorumsuz davranışları ve özel yaşamındaki özentisizliği, nedeniyle çok kez uyarılmasına rağmen davranışlarında olumlu bir gelişme sağlayamadığı ve şimdilik kamuoyuna açıklayamadığımız bir kaç sebepten dolayı bu gün itibarı ile takımımızla ilişkisi kesilmiş olup kendisine kulüp bulması istenmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.