VİDEO - 8 mahalleye sağlık hizmeti veriyordu

VİDEO - 8 mahalleye sağlık hizmeti veriyordu
Diyarbakır merkez Sur İlçesinde bulunan ve 8 mahalleye sağlık hizmeti veren 4 katlı Aile Sağlığı Merkezi binası, Cuma günü yıktırılacak.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Sur İlçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde bulunan ve 8 mahalleye sağlık hizmeti veren 4 katlı Aile Sağlık Merkezi binası, 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar görmüş ve kapısına kilit vurulmuştu. Edinilen bilgilere göre, 7 Haziran Cuma günü yıktırılacağı öğrenildi.

8-mahalleye-saglik-hizmeti-veriyordu-1.png

6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli depremden sonra ağır hasarlı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan Sur İlçesi İskenderpaşa Mahallesindeki 4 katlı Aile Sağlık Merkezi binasının ne zaman yıkılacağı belli oldu. Sağlık merkezinin, 7 Haziran Cuma günü yıktırılacağı öğrenildi. Bir yılı aşkın süreden bu yana boş olan, içinde lojmanı da bulunan 4 katlı merkez binasının yıkım tarihi de netleşti. Edinilen bilgiye göre, 25 yıl boyunca 8 mahalledeki on binlerce vatandaşa sağlık hizmeti veren bina önümüzdeki Cuma günü yıkılacak.

8-mahalleye-saglik-hizmeti-veriyordu.png

Tigris Haber merkezin içini görüntüledi

Bahçesindeki ağaçların kesildiği gözlenirken, bina içerisinde sağlık çalışanlarının geride bıraktığı çöplerin olduğu görüldü.

8-mahalleye-saglik-hizmeti-veriyordu-4.png

Mahalle sakinlerinden alınan bilgilere göre, yıkılacak binanın yerine çocuk parkı yapılacağı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.