VİDEO - AK Parti’den istifa eden Nasıranlı’ya kitlesel karşılama

VİDEO - AK Parti’den istifa eden Nasıranlı’ya kitlesel karşılama
Ak Parti’den istifa ederek CHP'ye katılan avukat Cevdet Nasıranlı, Diyarbakır da sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

TİGRİS HABERASKON Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı geçtiğimiz gün AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılmıştı. Nasıranlı’nın rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı. CHP’ye geçen Nasıranlı bugün uçakla Diyarbakır’a döndü. Sevenleri Nasıranlı’yı halaylarla karışladı. Nasıranlı daha sonra yüzlerce araçlık bir konvoy ile Diyarbakır turu yaptı.

Açıklama yaptı

Şehir turunun ardından bir açıklama yapan Nasıranlı, şunları dile getirdi, “Öncelikle karşılamaya gelen sevenlerimiz, destekçilerimiz ve aile bireylerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle “Helalleşme” ile ilgili yaptığı açıklama sonrası bu adımın desteklenmesi gerektiğini düşünerek geçiş kararı verdik. Biz Doğu’su, Batı’sı, Güney’i, Kuzey’i ile bütünleşmemiz helalleşmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi ayırmadan Türkiye halklarının bir arada yaşama inancını dik duruşumuzla destekliyoruz. Korku politikalarından uzak, liyakata dayalı, ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayan Sayın Kılıçdaroğlu’nun yanında olmak ve CHP’nin bir neferi olarak, yol arkadaşı olmaktan mutluyuz” dedi. Nasıranlı,” Yoğun kar yağışı ve tıkanan yollara rağmen böylesi büyük bir karşılamadan dolayı Diyarbakır halkına teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.