VİDEO - Akif Hamza Çebi’den Tanrıkulu’na destek: Seçin, gönderin

VİDEO - Akif Hamza Çebi’den Tanrıkulu’na destek: Seçin, gönderin
Cumhuriyet Halk Partisinin önemli isimlerinden İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, Sezgin Tanrıkulu’na destek için Diyarbakır’a geldi.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisinin önemli isimlerinden İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, Sezgin Tanrıkulu’na destek için Diyarbakır’a geldi. Sahada çalışan Çebi, seçim bürosunda yaptığı konuşmada, “Ben onu hep Diyarbakır Milletvekili olarak gördüm, seçin, gönderin” dedi.

Parlamentoda birlikte görev yaptıkları Sezgin Tanrıkulu’na destek için Diyarbakır’a gelen İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, Ergani, Çermik ve Çüngüş ilçelerinde gerçekleştirdiği gezi sonrası seçim bürosuna geldi. Burada bir konuşma yapan Çebi, şöyle dedi;

“Sezgin Tanrıkulu arkadaşımıza destek vermek için hem de ittifakımızdan listelerde yer alan arkadaşlarımıza destek vermek için buradayım. Sezgin kardeşim İstanbul Milletvekili olarak çok güzel çalışmalar yaptı. Ama ben onu her zaman bir Diyarbakır Milletvekili olarak gördüm. Kendisinin Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdığı sorunlar, yaptığı öneriler, ortaya koyduğu çözümler, kanun teklifleri bunların hepsi bölge insanının sorunlarını çözmeye yöneliktir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde birikimiyle, çalışmasıyla buradan milletvekili olması gerektiğine inanıyorum.”

e8cbbb5a-e75c-4067-90b2-98066204dfd8-kopya.jpg

Onu sizlere emanet ediyorum

Çebi konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sezgin Tanrıkulu, bu bölgenin sorunlarını çok iyi takip edecek ve onları çözüme ulaştıracak yolları açacak olan arkadaşımızdır. Ben hem Sezgin Tanrıkulu arkadaşımıza hem onun arkasında yer alan arkadaşlarımıza sizden naçizane destek istiyorum. Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanı olacak olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığında kurulacak olan kabineye parlamento da en büyük desteği verecek olan arkadaşımızdır. Onu sizlere emanet ediyorum.”

Diyarbakır dünya kentidir

Diyarbakır’ın bölgenin yıldızı bir şehir olduğunu ifade eden Akif Hamza Çebi, “Bu düzeyde gelişime açık potansiyeli, inanın Türkiye’nin bir başka yerinde yok. 21.yüzyılda inşallah Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığında; Türkiye huzura kavuşacak, kalkınmaya kavuşacak, Türkiye’nin refahı artacak, Türkiye’de kutuplaşma sona erecek, Türkiye’ye huzur gelecek barış gelecek. İstanbul Dünya kentidir diyorsak, Diyarbakır’da Dünya kenti olarak yerini alacaktır. Buna inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.