VİDEO - Amedspor 25 Haziran’da kongreye gidiyor, taraftar ne istiyor?

VİDEO - Amedspor 25 Haziran’da kongreye gidiyor, taraftar ne istiyor?
Amedspor 25 Haziran tarihinde kongre yapacak. Başkan Selahattin Yıldırım aday olmayacağını açıkladı. Kongre tarihi yaklaşıyor, ancak henüz bir başkan adayı çıkmadı.

Mahsum Kara/Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Amedspor 25 Haziran tarihinde kongre yapacak. Başkan Selahattin Yıldırım aday olmayacağını açıkladı. Kongre tarihi yaklaşıyor, ancak henüz bir başkan adayı çıkmadı. Amedspor’da nasıl bir yönetim olması gerektiğini taraftara sorduk. Taraftar, çözüm odaklı yönetim tarzının uygulanması gerektiğine vurgu yaptı.

amedspor-taraftarlar-9.png

Amedspor, 25 Haziran’da tarihinde kongreye gidecek. TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor, sezonu hüsranla kapattı. Ligin ilk yarısında başarılı performans sergileyen uzun süre liderlik koltuğunu kaptırmayan Amedspor, ligin ikinci yarısında ise beklenen performansı gösteremedi. Önce liderliği kaçıran Amedspor, sonraki haftalarda ise hedefinden uzaklaşmaya başladı. Amedspor’un yaşadığı durumdan dolayı hayal kırıklığı yaşayan binlerce taraftar, yeni sezon için daha güçlü ve çözüm odaklı uygulamalar yapacak güçlü bir yönetim istiyor.

amedspor-taraftarlar-8.png

Yönetimin politikaları yanlıştı

Amedspor Taraftarlar Derneği Tribün Sorumlusu Seyfettin Aslan, kulüp yönetiminin doğru zamanda doğru hamleler yapmadığını belirtti. Deplasman maçlarında Amedspor’a yönelik saldırı ve baskıların olmasından dolayı büyük bir motive eksikliği yaşadığını ifade eden Aslan, “Amedspor’un yaşadığı sorunlar ve yönetimin yanlış politikalarından dolayı takım geriye düştü. Yönetim, Amedspor’a yönelik saldırılara karşı çok vasıfsız kaldı. Bizler takım için yeni ve güçlü bir yönetim istiyoruz. Gelen yeni yönetimden talebimiz şöyle; bu şehrin, bölgenin ruhunu taşıyan oyuncular lazım. Takımın misyon ve vizyonunu geliştirecek olan durum budur. Bu takımın en büyük ihtiyacı yerli oyunculardır. Yani ciddi bir değişim şart. Bu kulüp artık kulüp olmaktan çıkmış, bir işçi kurumu haline gelmiştir. Yeni gelen yönetimin bunu iyi bir şekilde analiz etmesi, anlaması lazım” diye konuştu.

amedspor-taraftarlar-6.png

Sorunları çözecek yeni yönetime ihtiyacı var

Kulüp yönetimi ve yöneticilerinin bir an önce değişmesi gerektiğini belirten Amedspor Taraftarlar Kulübü yöneticisi Mervan Selim, “Takım, belli dönem aralıklarında ciddi sorunlar yaşadı. Hem deprem süreci hem de kulübün karşılaştığı baskı ve saldırılar mücadele ruhunu etkiledi. Bu durumları değerlendirdiğimizde, önümüzde koskocaman bir başarısızlık var. Bu başarısızlığın temelinde yönetim ve futbolcular var. Yeni yönetimin kesinlikle maddi konuda güçlü olması lazım. Diğer önemli konu ise, halkı ve takımı benimsemesi gerekiyor. Takımın alt yapısı sorunundan tutun tesis sorununa kadar birçok sorun var. Yeni yönetim, göreve geldiğinde bu tür sorunları çözecek projelerinin hazır olması lazım. Amedspor için artık değişim şart, taraftarlar bunu istiyor” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.