VİDEO - Amedspor ana sponsoru Hacı Baba Pastaneleri

VİDEO - Amedspor ana sponsoru Hacı Baba Pastaneleri
Diyarbakır'ın Türkiye'de tatlıda marka yüzü olan Hacı Baba Pastaneleri, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile yeniden sponsorluk anlaşması imzaladı.

Mahsum Kara-Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - TFF 2’nci Lig’de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile kenttin dünyaya açılan tatlı markası Hacı Baba Pastaneleri arasında forma ve ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre takım, 2023-24 sezonunda sahaya Hacıbaba Pastaneleri yazılı formayla çıkacak. Sponsorluk anlaşması Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı ile Kulüp Başkanı Aziz Elaldı arasında imzalandı.

Her zaman destek oldular

Yönetim olarak çalışmalarına başladıklarını söyleyen Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, "Hacıbaba Pastaneleri bu kulübe her zaman destekte bulunmuştur. Bu yılda ana sponsorluk anlaşmasına vardık. Kendilerine sponsorluk için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Dört büyük kulübe sponsor olmak isteriz

Her zaman sporun ve sporcuların yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, "Bizim hedefimiz Amedspor'dan sonra dört büyük takıma sponsor olmak. Buradan onlara da çağrımız olsun" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.