VİDEO - Amedspor As başkanı: Lideri devirmek istiyoruz

VİDEO - Amedspor As başkanı: Lideri devirmek istiyoruz
Play-Off’ta kalmayı garantileyen Amedspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Pendikspor maçını kazanıp moral elde etmek istiyor. Amedspor Asbaşkanı Cahit Akın, lideri devirerek play-off maçlarına moralli başlamak istediklerini söyledi.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Amedspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde lider Pendikspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan Amedspor’da tek hedef galibiyet.

Ligin son maçında Lider Pendikspor ile karşılaşacaklarını söyleyen Asbaşkan Cahit Akın, “play-off’u garantiledik, ancak bu maçta bizim için çok önemli. Lideri konuk ediyoruz ve bu maçtan moralli ayrılmak istiyoruz. Bu maçtan galip ayrıldığımız takdirde ligi de ikinci sırada tamamlamış olacağız ki, bu da bize büyük bir moral olacak. Psikolojik üstünlük sağlayacak bir galibiyet almak istiyoruz. Bu nedenle lideri devirmek arzusundayız.  Lig’i ikinci tamamlarsak grubun 5.inci takımıyla play-off oynayacağız ki, bu da bizim için büyük avantaj olacak” dedi.

Takım içindeki duruma da değinen Asbaşkan Akın, sakatlıklar konusunda ciddi bir durumun söz konusu olmadığını, bir iki hafif sakatlıkların ise engel teşkil etmediğini ifade etti.

akin-tigris.jpg

Amedspor Asbaşkanı Cahit Akın

Ligi ikinci sırada bitirmek istiyoruz

Akın, “Takım olarak hazırız. Futbolcularımız hazır, taraftarımız hazır. Pendik maçını taraftarımızın büyük gücü ile kazanacağımıza inanıyorum. Her zamanki gibi sevgili taraftarımıza ihtiyacımız var. Özellikle bu maçta da gelebilen, katılım sağlayabilen dost ve arkadaşlarımızı Pendik maçına bekliyoruz. Dediğim gibi bu maç önemli, hem ligin liderini konuk ediyoruz, hem ligin son maçını kazanarak sahadan ikinci sırada ayrılmak istiyoruz” dedi.   

Amedspor’un ruhu var

Amedspor’un geleceği ile ilgili de düşüncelerini açıklayan Cahit Akın, maddi açıdan hiçbir gelirleri olmamasına rağmen, büyük fedakârlıkla bu noktalara kadar geldiklerini söyledi. Akın, “Amedspor’un belki ligde maddi anlamda rekabet etme gücü yok. Ancak ruhumuzun var. Amed ruhunu hayata geçiriyoruz. Ama rakiplerimizin arkasında ya holdingler var ya da yerel yönetimler var. Biz de ise ikisi de yok. Tamamen taraftarımızın ve halkımızın maddi manevi desteği ile yürüyoruz. Hatta kendimizi manevi açıdan zengin hissediyoruz. Gerçekten bizim çok iradeli, saygın, fedakâr bir taraftar kitlemiz var. Bu hiçbir takımda yok. Yönetim ve taraftar olarak para ile işimiz yok, kolektif, emek sarf eden bir yönetimiz. Herkes katkı sunuyor. O nedenle güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.