VİDEO - Amedspor Başkanı: Lig sonunda takım iyi bir yerde olacak

VİDEO - Amedspor Başkanı: Lig sonunda takım iyi bir yerde olacak
Amedspor Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, lig sonunda takımın iyi bir yerde olacağını belirterek, “Amedspor her zaman hedefe oynayan büyük bir camiadır. Amacımız Lig sonunda en azından kendimizi  Playoff’ta  bulacak bir durum yaratmaktır” dedi.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden, oynadığı 8 maçta 4 yenilgi ve 4 galibiyet alan Amedspor 12 puanla 9. Sırada bulunuyor. Üç haftada 9 puan toplayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un son haftalarda umut veren çıkışı Sarıyer deplasmanında son buldu. Kanatlarda oyun kuramayan ve savunmanın basit hatalarından dolayı Diyarbakır’a eli boş dönen Amedspor hafta sonu 2. ligin lideri Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.  Karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Çetin Alsaç gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

11 gün kamp yapabildik

Genel Kurulun geç yapılmasından dolayı kamp çalışmalarının geç başladığını, bu nedenle ciddi zorluklar çektiklerini belirten Çetin Alsaç, “Biz geldiğimizde ligin başlamasına23 gün kalmıştı. Yeni kurulan takımların bildiğiniz gibi bir kamp süreçleri olur. Biz takım kurmak için zamanla yarıştık. Hemen transfer politikasına başladık. Ancak bunu ne kadar başardık derseniz aslında çok başaramadık. Çünkü zaman çok dardı, bu nedenle sadece 11 gün kamp yapabildik. Liglere başladığımızda handikaplarını gördük. Takım gün geçtikçe yeni yeni bir birine alışıyor ve ısınıyor. Bu durum sahaya ve skorlara da yansıyor. Bu geç kalışımızdan istediğimiz hedefin gerisine düştük” dedi.

Tek hedef şampiyonluk

Amedspor’un tek bir hedefinin olduğunu vurgulayan Alsaç, “Amedspor her zaman ligde şampiyonluğa oynayacak bir yapısı vardır, olur olmaz bilmem ama tek hedefi şampiyonluktur. Biz sonuna kadar şampiyonluğa oynayacağız dersek bu biraz realist olamaz ama inşallah oynadıkça bizimde kendimizi hem kondiksoyenel anlamda  hem uyum birbirini tanıma anlamında dediğimiz o hedeflere doğru yürüyeceğimize  inanıyorum” diye konuştu.

Hedefe oynayan bir takımdır

Lig sonunda Amedspor’un iyi yerde olacağını belirten Alsaç, “Mutlaka göreceğiz. Amedsporun olduğu yerde bir alt lig için mücadele etme şansı hiç olmamalıdır. Amedspor her zaman hedefe oynayan büyük bir kitledir büyük bir camiadır dolayısıyla bizim çalışmalarımız lig sonunda en azından  kendimizi  Playoff’ta  bulacak bir durum yaratmaktır” ifadelerini kullandı.

Kolay kolay yenilen bir takım olmadığımızı göstereceğiz

Taraftarlara mesaj veren Alsaç, “Güzel bir stadyumumuz ve büyük bir taraftar potansiyelimiz var çünkü Diyarbakır büyük bir şehirdir. Bunu sadece Diyarbakır için söylemiyorum tüm bölge için söylüyorum, dolayısıyla biz bundan mahrum kaldık. Eğer ligler seyircili oynansaydı belki şimdi başka bir yerde olabilirdik. Ama inanıyorum ki biz taraftarlarımızın coşkusuyla biz birçok şeyi farklı yerlere götüreceğimizi de düşünüyorum. Mutlaka onlara ihtiyacımız var mutlaka her zaman yanımızda görmek isteriz çünkü bu kulübün gerçek sahipleri onlardır. Yani onların bize verdiği destek ve coşkuyla hem eleştirel hem yanımızda durma olarak inşallah.  Pandemi dönemi biraz hafiflerse en azından yüzde 30 kapasiteyle oynarsak bile biz burada kolay kolay yenilecek bir takım olmadığımızı da herkese göstereceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum