VİDEO - Amedspor dayanışma gecesi düzenliyor

VİDEO - Amedspor dayanışma gecesi düzenliyor
Başarılı bir sezon geçiren Diyarbakır temsilcisi Amedspor dayanışma gecesi düzenliyor.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Başarılı bir sezon geçiren Diyarbakır temsilcisi Amedspor dayanışma gecesi düzenliyor. As Başkan Cahit Akın, “Hedeflerimize ulaşmak için geceye duyarlı tüm insanlarımızı davet ediyoruz. Ekibimizi biraz güçlendirirsek taraftarımıza bir heyecan yaşatabiliriz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Hazırlıkların sürdüğü kampta kulüp bazı oyuncular ile yollarını ayırdı. Takviye için yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyetin talebi doğrultusunda yönetimin en az 3-4 futbolcuyu transferler etmek isteği öğrenildi. Yönetim, başarılı bir grafik çizen kulübün hedeflerine ulaşabilmesi için dayanışma gecesi düzenleme kararı aldı.

Düzenlenecek dayanışma gecesi öncesi Amedspor Kulübü As Başkanı Cahit Akın Tigris Haber’e konuştu.

Taraftarımıza bir heyecan yaşatabiliriz

Futbolun kendi doğasından çıktığını belirten Akın, “Futbol artık para ile oynanan bir oyun haline gelmiş. Doğal olarak Amedspor farklılaşıyor bu sistemde. Baktığımızda bütün rakiplerimizin arkasında kurumlar var. Devlet kurumları var hatta yerel yönetimler var, belediyeler var. Mutlaka finans anlamında destek sağlıyorlar. Ama Amedspor’u bunlardan farklı kılan maalesef üzücü bir taraf var. Amedspor’un hiçbir gelir kaynağı yok. İkincisi arkasında hiçbir kurum yok. Nedeni açık.  Her ilin gerek valiliği, gerekse kurumları kulüplerini desteklerler. Rakiplerimizin hepsi de belediyeler tarafından destekleniyor. Bizim yerel yönetimler kayyum olduğu için, sportif faaliyetlere bütçe ayırmıyorlar. Bugüne kadar bize hiçbir destek yapılmadı, onu biliyoruz. Girişimler olduğu halde yapılmadı. Amedspor kendi yağında kavruluyor. Bu kentin duyarlı insanlarının katkılarıyla dönen bir takım. 12 Ocak tarihinde dayanışma gecemiz var. Muhtemelen yine bu duyarlı kitle katkı sunacak. Bizde ligdeki hedeflerimize ulaşmak için bu geceye herkesi davet ediyoruz. Herkesin imkanı dahilinde katkı sunmasını bekliyoruz. Ligde kötü bir pozisyonda değiliz, iyi bir ivme kazandık. Bütün bu olanaksızlıklara rağmen şuan 2. Sıradayız. Biraz daha ekibimizi güçlendirirsek belki taraftarımıza bir heyecan yaşatabiliriz” ifadelerini kullandı.

amedspor-tigris1.jpg

Herkesin amacı Amedspor camiasını mutlu etmek

Amedspor’un gitmek istediği noktanın bir üst lig olduğunu dile getiren Akın, “Yönetim olarak çabamız budur. Oyuncularımızla, çalışanlarımızla, elektriğini, suyunu ödemede zorlanan bir kulüp olarak bu mücadelemizi sürdürüyoruz. Sonuçta biz holdinglerden gelen bir geleneğe sahip değiliz. Her zaman paramız yoktu, yine yok. Bu ruhumuzdan gelen direniştir. Amedspor’un çalışanları da oyuncuları da bunun farkında. Bizim bütün arkadaşlarımız emek veriyor çaba gösteriyor. Herkesin amacı Amedspor camiasını biraz mutlu etmek. Amedspor’un taraftarı da çok kıymetlidir. Çünkü yıllardır bu takımı destekliyor. Hepimiz mutluluğu hakkediyoruz. Çağrımızı yineliyoruz, Çarşamba günü ayın 12’sin de herkesi gecemize bekliyoruz” dedi.

amedspor-tigris2.jpg

Amedspor Kulübü As Başkanı Cahit Akın

Hocamız Kovid’e yakalandı

Takımın lige verilen arayı hazırlık yaparak geçirdiğini ifade eden Akın, “Takım iyi gidiyor, sadece üzücü bir olay oldu. Tam kamp sürecinde bizim hocanın koronavirüse yakalanması bizleri biraz üzdü. Sağlık durumu iyi, ama kötü tarafı takımın yanında değil, kamp alanında değil. Tabi sonuçta teknik bir ekiptir, yardımcıları var hocamızın. Onların öncülüğünde şuan kampta bir sorun gözükmüyor. Her şey yolunda” diye konuştu.

Alacağımız oyuncular olacak

Giden futbolcuların yerine takviye yapmak istediklerini kaydeden Akın, “Yani giden arkadaşlar oldu. Futbolun doğasında olan bir şey. Giden oluyor gelen oluyor. Devre aralarında değişimler oluyor. Bizde de aynen olduğu gibi, gitmek isteyen arkadaşlar oldu, bizim gönderdiklerimiz oldu. Bizim alacaklarımız da olacak. Net sayıları vermek doğru değil, Futbol şubemiz ilgileniyor şuan da. Ama çalışmalar bittiğinde kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.