VİDEO - Amedspor-İnegöl maçı biletleri tükendi

Amedspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı İnegölspor maçı için bastırdığı 24 bin biletin tamamı tükendi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor 33'bin seyirci kapasiteli stadyumunda konuk edeceği, İnegölspor maçı için basılan 24 bin 600 resmi biletten 23 bininin satıldığını duyurdu. Kalan biletler ise, sadece Ceylan AVM'deki Amedstore şubesinde satılıyor. Kalan biletleri almak isteyen taraftarlar Ceylan AVM önünde uzun kuyruk oluşturdu.

amedspor-biletler-tukendi.jpg

Kısa sürede kalan biletlerde tükendi. Amedspor, bastırdığı biletlerin tamamını satarak bir rekora imza attı.

amedspor-bilet-karaborsa.jpeg

Karaborsacılara dikkat!

Amedspor yönetimi kendi resmi X hesabına karaborsa bilet satan şahıslara yönelik sert açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şöyle;

“Maçlarımız için hem normal hem de davetiyeli biletlerin karaborsa yoluyla satılması yasal bir suçtur. Bu tür eylemler, hem para cezası hem de hapis cezası gibi yaptırımlarla cezalandırılmaktadır. Kulübümüz, biletlerini karaborsada satan kişilerin peşindedir ve karaborsa faaliyetinde bulunanlara karşı en sert yasal işlemleri başlatma hakkını saklı tutmaktadır.

Taraftarlarımızdan, bu suça ortak olmamalarını ve biletlerini yalnızca resmi kanallar aracılığıyla temin etmelerini önemle rica ediyoruz. Karaborsadan bilet almanın hem sizlere hem de kulübümüze zarar vereceğini unutmayın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.