VİDEO - Amedspor Kongresinde Kentin İdarecilerine Eleştiri; ‘Hiç yanımızda olmadılar’

VİDEO - Amedspor Kongresinde Kentin İdarecilerine Eleştiri; ‘Hiç yanımızda olmadılar’
Amedspor kulübü tek listeyle kongreye gitti. Kongreye sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kentin iş insanları ve takımın taraftar grupları katıldı. Konuşmacılar, elde edilen başarıların mülki amirler tarafından tebrik edilmediği siteminde bulundu.

Mahsum Rençber/Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Amedspor’un yeni kulüp başkanı, iş insanı Aziz Elaldı oldu. Eski Başkan Selahattin Yıldırım kongrede yaptığı konuşmada, ’’Bayrağı bıraksak ta hiç bir zaman kulüpten, takımdan kopmayacağım. Hakkınızı helal edin’’ dedi.

‘’Amedspor ortaya konan iradenin gücüyle vardır’’

Kongrede söz alan Diyarbakır ticaret odası Başkanı Mehmet Kaya ve Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, kentin Mülki ve İdari Amirlerine eleştiride bulundu.

amedspor-kongresinde-kentin-idarecilerine-elestiri.jpg

Burç Baysal: “Amedspor halkın takımıdır. Eski Başkan Selahattin Yıldırım’a da teşekkür ediyorum. Şehrimizin mali ve idari yöneticileri takımımızın başarılarını tebrik dahi etmedi. Üzüntü verici” dedi.

‘’Kentin yöneticilerinin en büyük ayıplarından bir tanesidir’’

Baysal’dan hemen sonra söz alan DTSO Başkanı Mehmet Kaya: Amedspor dışında yerel yönetim desteği almayan takım yoktur. Bu da kentin yöneticilerinin en büyük ayıplarından bir tanesidir. Amedspor ortaya konan iradenin gücüyle vardır. Evet tesis yapılmalı ama tesisi yapanlarda kamu ve yerel yönetimlerdir. Eğer bu kentin takımlarına tesis yapmazsanız, ne kadar futbolcuya yatırım yaparsanız yapın, istenen verimi elde edemezsiniz” dedi.

amedspor-kongresinde-kentin-idarecilerine-elestiri-1.jpg

Kaya, konuşmasının devamında; “5 yıldır bu kentin takımını ayakta tutmaya çalışan, şampiyon yapmaya çalışan sivil toplum ve iş insanları, birde taraftar var. İnşallah bu güç ve iş birliği bu yıl kentin takımını şampiyon yapacaktır. Aziz Başkana bu konuda güveniyor ve teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştu

Son olarak konuşmak üzere söz alan yeni başkan Aziz Elaldı; “Bütün yönetime teşekkür ediyorum. İki sezondur bu takım için gösterdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Artık ikinci ligden, kendi tabirimle enkaz liginden çıkmak istiyoruz. Amed bir duruşun takımıdır. Arkamızda büyük Amedspor taraftarının gücünü hissediyorum. Barselona’ya gittiğimde orada herhangi bir resmî vasfımız olmamasına rağmen Amedspor adını duydukları anda bambaşka ilgi gösterdiler. En güzel şekilde ağırladılar’’ dedi.

amedspor-kongresinde-kentin-idarecilerine-elestiri2.jpg

Elaldı, taraftara seslendi!

Yeni başkan Elaldı, Amedspor taraftarlarına seslenerek; “Büyük Amedspor taraftarımızdan bir isteğim var. Tribünlerimizi dolduralım. Birlikteliğimizi yerde bırakmayalım. İnşallah Sezon Sonuna kadar mutlu sona ulaşacağız’’ dedi.

Elaldı, konuşmasının devamında takımın alt yapı sorununa da değinerek, ‘’Kanayan yaralarımızdan biri olan alt yapı sorununu daha kurumsal hale getireceğiz. Bir çok sporcu arkadaşımızla görüşmekteyiz. Herkes bu kulüpte oynamak istiyor. Hangi sporcuya elimizi atsak bir şekilde anlaşmaya doğruya giderken fiyat değişiklikleri oluyor. Belli ki birileri başarımızı engellemek istiyor. Bu yüzden mümkün olduğunca transfer görüşmelerimizi gizli tutmak istiyoruz’’ diye konuştu.

‘’Şehrime olan borcumu ödemek istiyorum’’

Elaldı, “Şehrime olan borcumu ödemek istiyorum. Sizlerin desteğini arkamda hissetmek istiyorum. Amedspor’un kimliğini asla yere düşürmek istemiyoruz. Geçmiş dönemde yaşadığımız bir takım saldırıların önüne geçmek için hem iş insanları hem de STK’larla tüm şehirlerde masalar kuruyoruz. Böylelikle bu saldırıları engellemek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.