VİDEO - Amedspor taraftarı, ‘Süper lig’ istiyor

VİDEO - Amedspor taraftarı, ‘Süper lig’ istiyor
Yeni sezonda trendyol 1.ligde mücadele verecek olan Amedspor’un taraftarı çok iddialı. 11 Haziranda yapılacak kongre öncesi konuştuğumuz Amedspor taraftarları, yeni sezon için hedefini belirledi, “Süper lig istiyoruz” dedi.

Haber- Şehmus Kızılaslan - Kamera-kurgu Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Kongre öncesi, oluşacak yönetimden ne istediklerini sorduğumuz Amedspor taraftarı, net bir şekilde süper lig’i telaffuz ederken, iyi transfer, iyi bir teknik direktör alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Taraftarlar ne dedi, ne istedi;

İş insanları da destek olsun

amedspor1.jpg

Ahmet Özür ( Çaycı ):“Şampiyon Amedspor’un Süper lige çıkmasını çok istiyoruz. Yeni seçilecek yönetimden bir an önce iyi transfer yapmalarını, teknik direktörü bir an önce bulmalarını, tabi ki Amedspor için ne güzel olacaksa onu yapmalarını bekliyoruz. Tabi ki bu sadece yönetim olarak değil, tüm iş adamlarımızın el atarak destek olmasını istiyoruz”

İyi transfer, iyi teknik direktör

amedspor2.jpg

Veysi Sun ( Pazarcı ): Yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak Trenyol 1’nci lige çıktık, çok güzel oldu. Trendyol’dan süper lige çıkmak için güzel şeyler olacağına inanıyorum. Yeni yönetim güzel transfer yaparlarsa gecen yıl gibi güzel kadro kurarlarsa bu sene inşallah Süper lige çıkarız.”

Güçlü transferler şart

amedspor-3.jpg

Ozan Ihlamur (Cafe işletmeci )Amedspor bu sezon için önce yönetiminde kimler var bilmiyorum ama Aziz Eladıy’la 1’nci ligde nereye kadar gidebiliriz bilmiyorum. Çünkü yeni ve güçlü Transferler lazım. Yerli transferler kadar kaliteli yabancı transferlerde lazım. Bunun içinde para lazım, Mesut Bakkal’ın kalmasını çok isterdim. Çünkü takımı çok zor şartlar altında şampiyon yaptı. Türkiye de isim yapmış bir teknik direktördü, ama yeni yönetim Mesut Bakkal hoca gibi iyi bir ismi, duyulmuş bir teknik direktörü getireceklerine inanıyorum. Amedspor küçük bir takım değil, ismi büyük, taraftarlarıyla da tüm Dünya ya adından söz ettirmeye başardı.

Üst lige çıkacağına inanıyoruz

Uğur Sevim ( Esnaf ): Yeni ve güçlü bir yönetim oluşsun istiyorum. Sadece Yönetimle değil, tüm kesimlerin dahil olması lazım. Esnaflarımız olsun, iş insanları olsun, herkesin takıma destek vermesi gerekiyor. Yeni yönetim Mesut Bakkal’ın kalmasını çok isterdik, nasıl daha önce kendi ekibiyle takım 1’nci lige çıkartıysa, Bir üst lige çıkartacağına inanıyordum. Ama olmadı, karşılılık olarak anlaşarak yollarını ayırdılar. Bundan sonra iyi bir teknik direktörün sağlam bir ekiple getirilmesini bekliyoruz. Amedspor’u süper ligde görmek istiyorum. Amedspor her şeyimizdir. Amedspor Yüreğimizdir. Elimizden ne geliyorsa destek vermeye hazırız.”

Kaliteli transfer şart

amedspor4.jpg

Muhammed Pecenek ( Ögrenci ): Amedspor’dan ve yeni yönetimden beklentimiz, iyi ve güncel bir kadro kurmaları. Kaliteli sporcuları transfer etmelerini istiyoruz. Teknik direktör Mesut Bakkal’ın gitmesinden yana değildim. Çünkü takımı 2’nci ligden 1’nci çıkaran bir teknik direktörün bu yılda kalması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki asıl önemli olan Amedspor’un kalıcılığıdır.

Ben bir Galatasaray taraftarıyım, asıl olan Amedspor’dur. Amedspor’un başarı her şeyden önce gelir. Eski veya yeni yönetim kimlerdir ben bilmiyorum, ama bir gerçek var, çıkılan 1’nci lig çok önemli. Çok kaliteli transferlerin yapılması lazım, geç kalınmamalıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum