VİDEO- Amedspor Teknik Direktörü Bakkal, temkinli konuştu

VİDEO- Amedspor Teknik Direktörü Bakkal, temkinli konuştu
Ligin son 8 haftasına girilirken, lider Amedspor Ankara deplesmanında Pazar günü Saat: 14.00’te Etimesğutspor’la karşı karşıya gelecek.

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Ligin son 8 haftasına girilirken, lider Amedspor Ankara deplesmanında Pazar günü Saat: 14.00’te Etimesğutspor’la karşı karşıya gelecek. Yeşil Kırmızılı takım Teknik direktörü Mesut Bakkal, Etimesğutspor maçını kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını söyledi. Bakkal “Hedefimize Ulaşmak adına ligin son haftalarına emin adımlarla ilerlemek adına ilk 4 periyotta mücadele edeceğimiz karşılaşmalar çok önemli, şimdi taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Amedspor’un Teknik Direktörü Tigris haber’e Pazar günü Yapacakları Etimesğtuspor ve ligde kalan son 7 maçı değerlendirdi.

Geçen hafta kısa olarak oynadıkları Arnavutköyspor maçını değerlendiren, Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Öncellikle kazanmamız gerek bir maçı kazandık, muhteşem ve coşkulu taraftarımız karşısında galibiyetle ayrılmak güzel bir duygu. Bizim oyun anlayışımız artık oturdu diyebilirim. Oyun anlamında çok iyi bir oyun ve yüzde yüz oyunun üstün oynayanı ve üretme anlamında saha içinde hakim olan taraf bizdik. Gittikçe oyun formatını geliştiriyoruz.” Dedi.

Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Hafta sonu final niteliğinde oynayacağımız Etimesğutspor maçı var, hazırlıklarını tamamladık. Sporcularımın diğer karşılaşmaları gibi bu maçta da aynı oyun anlayışı, aynı coşkuyu ve aynı isteği ortaya koyacaklarını inancım tamdır. Bunu da çocuklar çok iyi yapıyorlar. Yaptıkları sürece farkları ortaya çıkıyor. Gittikçe artan gittikçe şampiyonluğu daha çok isteyen hem sporcu grubu hem de taraftar grubu olarak devam ediyoruz.”

Öncelik, Etimesğutspor maçını kazanmak

Teknik adam Bakkal, şöyle devam etti;

“Maçlarımız hem bol gollü geçiyor. Hem de çok pozisyonlu geçiyor. Tabi ki burada önemli olan taraftarlarımızın sonsuz desteğidir. Taraftarlarımızın hem destekleri hem de tribünleri doldurmaları bize inanılmaz bir güç veriyor. Bu hafta sonu yapacağımız Etimesğutspor maçı da bizim için final niteliğinde olan maçlarımızdan. Son 8 haftaya girdik, yavaş yavaş hedefimize ulaşmak için emin adımlarla ilerleme adına her maçımıza artık final gözüyle bakıyoruz.”

Asıl bundan sonra işi sıkı tutmak zorunda olduklarını, hesaplarını böyle yaptıklarını ifade eden Mesut Bakkal, “Tek hedef ve düşüncemiz buradan galibiyetle ayrılarak, önümüzdeki ilk dört periyotta oynayacağımız karşılaşmalardır. Bizim için çok önemli çünkü ilk periyotta Kendi sahamızda oynayacağımız Erzincanspor ile sonra dışarıda Fethiyespor ve ardından içerde İnegöspor’la oynayacağımız maçlarımız var. Ama öncelikle Pazar günü Etimesğutspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.