VİDEO - Amedspor, yenilgisiz liderliği sevdi

VİDEO - Amedspor, yenilgisiz liderliği sevdi
Amedspor, ligde namaglûp unvanını sürdürürken, lider koltuğunu da korudu.

Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Amedspor, ligde namaglûp unvanını sürdürürken, lider koltuğunu da korudu. Etimesgut galibiyeti sonrası maç değerlendirmesi yapan Teknik direktör Serdar Bozkurt, “Skor 1-0 olabilir, ancak yanıltmasın, en az 4-5 gollük bir maçtı, nitekim kaçan gollerden de anlaşılıyor” dedi.

Amedspor, namağlup unvanını ve liderliğini korumaya devam ediyor, taraftarının şampiyonluk umutlarını da giderek yeşertiyor. Teknik direktör Serdar Bozkurt, Etismesgut belediye spor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bozkurt yaptığı açıklamada; “Taraftarımız bilsin ki onları en iyi temsil eden 26 tane aslanlar gibi delikanlı çocuklar var. Kimse bizi yenemez’’dedi.

Teknik Adam Bozkurt’un açıklaması şöyle: Oyuncularımız çok iyi maç çıkardılar. Skorun 1-0 olduğuna aldanmayalım, 4,5 sıfır olabilecek bir maçtı. Tabi bunları değerlendirmek için üzerine çalışacağız. İkinci yarıda rakip takımın sıkışıklığının açılacağını tahmin ederek hareket ettik. Nitekim öyle de olunca çok güzel bir gol oldu. Ama bunun yanında kaçırdığımız çok güzel pozisyonlar da var. Bizim maçlarımızı kazanmamız için 100 de 110 hazırlanmamız lazım. Çünkü bize gelen rakip takım da bizi bilerek fazlasıyla hazırlanıp geliyor.”

‘Oyuncularımı, taraftarı kutluyorum’

“Gerçek Amedspor taraftarına sesleniyorum” diyen Bozkurt şunları söyledi;

“Geçen hafta berabere kaldığımız maçta bizi çok ciddi desteklediler. Onlara öncelikle teşekkür ediyorum. Bu takımın oyuncuları öyle bir mücadele veriyor ki. Yani bu kazanılan maçlar öyle normal kazanılacak maçlar değil. Bunu belirtmek istiyorum. Ben 10 yıldır teknik adamlık yapıyorum. Hep şampiyonluğa oynayan takımlarla çalıştım. İki şampiyonluğum var. Finallere çıkardığım yarı finallere çıkardığım takımlar oldu. Ben bu kadar zorlandığımı hiçbir yer de hatırlamıyorum. Rakiplerin böyle reaksiyonlarını gösterdiklerini ben hiç görmemiştim. Amedspor Taraftarı bilsin ki 26 tane çok aslan gibi delikanlı çocuklar var. Onları en iyi şekilde temsil eden. Onlar bu şekilde çalıştıkça kimse bizi yenemez. Oyuncularımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.