VİDEO - Amedspor'a prim ve destek dopingi!

VİDEO - Amedspor'a prim ve destek dopingi!
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Borsa Başkanı Engin Yeşil, bir grup STK temsilcisi ve İş insanlarından oluşan bir heyet, ligin bitimine 8 hafta kala Amedspor Kulübünü ziyaret etti.

Şehmus Kızılaslan - Özel

TİGRİS HABER - Teknik Direktör Mesut Bakkal ve futbolcularla bir araya gelen DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve iş insanları heyeti, takıma maddi ve manevi desteklerinin süreceğini belirterek, prim sözü verdi.


Bakkal'dan destek teşekkürü

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakkal, Amedspor'un bugün geldiği noktadaki durumunu daha nasıl ileriye götürebilirizi konuştuklarını belirterek, “Başkan Kaya ve beraberindekiler toplantı sonrası takıma maddi ve manevi tam destek vereceklerini ifade ettiler. Kendilerine destek açıklamalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Tabi ki camiamızın bu denli arkamızda olmaları ve bizimle birlikte aynı yolda yürümesi ve desteklemesi inanın bizleri çok mutlu ediyor, ve bizi daha çok sorumluluk altına itiyor. Bizde bunun bilincinde davranarak yolumuza aynı ciddiyetle devam edeceğiz" dedi.

Bakkal, şöyle devam etti;
“Bu camianın hak ettiği bir üst ligine ve hatta daha üst ligleri hak ediyor. Onun için bu tür dayanışmaların olması, camianın birleşmesi bize güç veriyor. Bu dayanış a elbette ki başarıyı getirecektir. Bu tür desteklerin olması gerektiği düşünüyorum. Amed camiası çok büyük bir camia ve bu bir başlangıç oldu. Desteklerin artarak geleceğine inancımız tamdır"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.