VİDEO - AMEDSPOR’da taşlar giderek yerine oturuyor

VİDEO - AMEDSPOR’da taşlar giderek yerine oturuyor
Üst üste aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan AMEDSPOR’da taşlar yerine oturuyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, uyum sorununun hal olduğunu, galibiyet serisini ve liderliği sürdürme arzusunda olduklarını söyledi.

Mahsum RENÇBER

Birlikte oynadıkça kalite ortaya çıkıyor

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sezon başında söylediği takımdaki futbolcuların birlikte fazla maç oynamaları gerektiği sözlerine hatırlatarak, “Evet takım yavaş yavaş yerine oturuyor. Takımımız, bireysel olarak kaliteli futbolculardan oluşuyor. Birlikte oynadıkça ve zaman geçtikçe takım yerine oturmaya başladı” dedi.

“Bay haftasına lider girmek istiyoruz’

Bozkurt, takımdaki uyum ile birlikte son deplasman maçından farklı bir galibiyet aldıklarını ve liderliklerini sürdürdüklerini ifade etti. Bu hafta evlerinde oynayacakları Derincespor maçını da alarak BAY haftasına moralli ve lider girmek istediklerini söyleyen Bozkurt, “Takımda sadece kaptan Gökhan Alsan’ın sakatlığı sürüyor, onun dışında bir sorun yok” dedi.

‘İyi yönetiliyoruz’

Teknik Direktör Bozkurt, amaçlarının iyi bir futbol oynamak ve Amedspor’u şampiyon yapmak olduğunu belirterek, “Amedspor olarak şu ana kadar deplasmanlarda ciddi bir sorunla karşılaşmadık. Başkan ve yönetimimiz bu işi iyi yönetiyor. Biz sahada futbol oynamaya bakarız. Yaşanan küçük şeylerinde üzerine gitmeyiz. Gittiğimiz her yerde bizlere saygı gösteriliyor. Bu yıl başkan ve yönetim kurulumuz bu süreci çok iyi götürüyor” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.