VİDEO - Amedspor’un kalesi emin eldivenlerde

VİDEO - Amedspor’un kalesi emin eldivenlerde
TFF 2.lig Kırmızı grup lider Amedspor, ligin ikinci devresinde göreve getirilen Teknik direktör Mesut Bakkal ve yardımcıları, sahaya çıktıkları10 haftalık periyotta 8 galibiyet 2 beraberlik alarak liderlik koltuğuna oturdu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor’un takım halinde elde ettiği başarı taraftarı ve yönetimi memnun ederken, Teknik direktör Mesut Bakkal, kalan maçları nasıl kazanacaklarının hesaplarını yapıyor. Kalan maçlarda açık vermemek için kalecilere de özellikle hazırlık yaptırılıyor.

Kaleci Antrenörü Abdullah Kılıç nezaretinde Şehmus Özer Spor tesislerinde antrenmanlarını sürdüren kaleciler Aykut Özer, Veysel Sapan ve Kaan Doğan disiplinli bir şeklide hiç dinlenme ve ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

amedspor-kalesi-emin1.jpg

Kılıç:Sabırla çalışıyoruz

Amedspor kalesini koruyan 3 kaleci hakkında Tigris Haber’e açıklamada bulunan 51 Yaşındaki Kaleci Antrenörü Abdullah Kılıç, Amedspor takımının başına geldikleri günden bugüne kadar 3 kalecinin de çok özveriyle çalıştıklarını, birbirleriyle çok iyi anlaştıklarını söyledi.

whatsapp-gorsel-2024-03-13-saat-16-04-07-63a46a98.jpg

Kılıç, genç kaleci Kaan için şunları söyledi;

Gecen hafta bildiğiniz gibi takımda yaş kontenjan sınırı olduğundan dolayı Kaleci Aykut’tu oynatamadık. Takımda onun yerine ilk kez bir resmi maçta en genç kalecimiz Kaan’a görev verdik. Kaan demek ki bugünü bekliyordu. Hatta Antalya kampında bile ona özel maçlarda bile o günün şartlarına göre hiç şans veremedik. Ama o çok iyi çalıştı, sabırla çalıştı ve sahada oynadığı futbol ile kendini gösterdi. Buda bizi çok mutlu etti dedi.

amedspor-kalesi-emin-2.jpg

Kalecilerin başarısı Azim, Hırs ve disipline bağlı

Kılıç, “ 3 Kalecimiz buradaki başarılarını azimli ve istekli çalışmalarına bağlıyorum. Bugüne kadar hiçbir antrenmanlarını aksatmadıkları gibi bir dediğimizi iki etmiyorlar. Ne istiyorsak sahada onu veriyorlar. Şimdiye kadar yaptığımız antrenmanlarda yakındıklarını görmedim. Özveriyle çalışmaları beni çok mutlu ediyor. Çalışma hırs ve disiplinleri onların performanslarını yükseltiyor. Dedi

Kaan ilk çıktığı resmi maçta çok heyecanlı olduğunu söyledi

Amedspor, gecen hafta oynanan Arnavutköy spor maçında yaş sınırı sebebiyle Aykutun yerine takımın en genç kalecisi 22 yaşındaki Kaan Doğanı denedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-13-saat-16-04-07-57a4d21e.jpg

İlk kez resmi maçta kaleyi koruyan Kaan,yaptığı kritik kurtarışlarıyla göz doldururken, takımına da güven verdi. Kaan, “ Ben ilk kez resmi müsabakada ve bu kadar büyük seyirci önünde Amedspor kalesini korumaktan çok büyük mutluluk duydum ve çok heyecanlandım. Amedspor Kalesine kimin geçtiği çok önemli değil, önemli olan şampiyonluk yolunda takımımızın başarısıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum