VİDEO - Amedspor’un, kentte yarattığı sevinç devam ediyor!

VİDEO - Amedspor’un, kentte yarattığı sevinç devam ediyor!
11 yılın ardından 1. Lig’e yükselen AMEDspor’un kentte yarattığı sevinç ve mutluluk devam ediyor.

Haber: Sait BAYRAM - Kamera/Kurgu: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - 11 yılın ardından 1. Lig’e yükselen AMEDspor’un kentte yarattığı sevinç ve mutluluk devam ediyor. Diyarbakırlılar, AMEDspor’un şampiyonluğunun kentte hem sevince hem de tanıtımına vesile olduğunu ifade ederek, emekleri geçenlere teşekkür etti. Birinci Lig’e yükselen AMEDSpor’un hedefinin Süper Lig olması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, Yeşil-Kırmızılı takıma desteklerinin devam edeceğini söylediler.

Mücadele ettiği Türkiye 2.Lig’i Kırmızı Gruptan 81 Puan ile şampiyon olan AMEDspor’un, Diyarbakır’da yaşattığı sevinç, mutluluk devam ediyor.

11 yılın ardından Birinci Lig’e yükselen AMEDSpor’un başarısını tebrik eden Diyarbakırlı vatandaşlar, bu şampiyonlukla birlikte AMEDspor’un ve Diyarbakır’ın hak ettiği yere geldiğini belirterek, yeşil-Kırmızılı takımın Süper Lig’e yükselmesi gibi hedefinin olması dileğinde bulundular.

Diyarbakırlı gençler, AMEDspor’un şampiyonluğuyla ilgili duygularını ve taleplerini şöyle dile getirdi:

AMEDspor ve Diyarbakır hak ettiği yere geldi”

Hasan Çetin: “AMEDSpor’a yakışan buydu. Yıllardır beklediğimiz bir şampiyonluktu. Bu şampiyonluk başta merhum Kaptanımız Şeyhmus Özer’e ve Diyarbakır halkına armağan olsun. Halkın desteklerinin devam etmesini bekliyoruz. Diyarbakır ve AMEDspor hak ettiği yere geldi. Tüm Diyarbakır halkı bu kupa ile sevindi. Şampiyonluğun ardından takımımıza ve kentimize destekler olacaktır. Yeni sezonda rakip takımın taraftarları kentimize gelecek. Bu da kent ekonomisine katkı olacaktır. Ekonomik katkının yanı sıra bizi tanıyacaklar. Biz misafirperveriz. Hepsini bekliyoruz. Gelsinler, bizi görsünler, taraftarı görsünler. Barcelona’da bu taraftar yok. Biz takımımızı her zaman destekleyeceğiz. Kalbimizde her zaman”

“10 yıldır bu şampiyonluğu bekliyorduk”

Ozan Ihlamur: “10 yıldır bu şampiyonluğu ve kupayı bekliyorduk. Birde kaptanımız Şeyhmus Özer’e verdiğimiz bir söz vardı. Kupayı alarak, sözümüzü tutmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir de 10 yıllık bir şampiyonluk hasreti var. Onun için biz de mutluyuz. Bütün Diyarbakır halkı sevinçli ki zaten kutlamaları gördük. Şampiyonluğa ne kadar aç bir halk olduğumuz gördük. Ve taraftarın gücünü de gördük. AMEDSpor diye bir takım, AMED diye bir memleket yok diyen kişilere de bunu ispatladık. AMEDspor var, AMEDspor her zaman olacaktır ve AMEDspor sadece bir takım değil, bir sevdadır. AMEDSpor’un her zaman Süper Lig hedefi vardı olacaktır da. Halk olarak her zaman takımımızın arkasındayız. Gerek stadyumda kendi sesimizle, gerekse de her alanda destekliyoruz. Amedspor süper lig’de oynar. AMEDSpor’un şampiyonluğu kentin tanıtımına büyük katkısı oldu. AMEDspor’un şampiyonluk maçına yurt dışından gelen insan oldu. AMEDSpor sevdalıları çok. Ve ben bile AMEDSpor’un bu kadar sevildiğini bilmiyordum. 35 bin seyirciye oynayan bölgede başka bir takım olmadı AMEDSpor’un dışında”

“AMEDspor Diyarbakır için büyük bir değerdir”

Murat Taş: “AMEDspor’u ezelden beri çok seviyoruz. AMEDSpor Diyarbakır için büyük bir değerdir. Taraftarı olduğumuz tek takımdır. 3 büyük takımları desteklemiyoruz. Herkes kendi şehrinin takımını tutar. AMEDspor’un şampiyonluğunda duyduğumuz mutluluğunu anlatamayız. Çok ama çok sevindik. AMEDspor gerçekten hak etti. Son oynadığı maçlarda da bunu gösterdi zaten. Oynadığı oyun ile taraftar sayısını artırdı. Biz insancıl insanlarız. Biz herkesi seviyoruz. Diyarbakırlı olarak, kimseye bir kötülüğümüz olmadı. AMEDspor’un kentimizin tanıtımına büyük bir katkısı oldu. AMEDspor’un Süper ligde oynaması mutluluğumuzu artıracaktır. Kentin turizmini ve tanıtımına büyük katkısı oldu. Her şey maddiyat değildir. Maneviyat olarak da aşırı derece katkıda bulundu. Maddi olarak da büyük katkıları oldu. Gerçekten mükemmel bir takıma sahibiz.”

“Diyarbakır’ı güzel günler bekliyor”

Aziz Kılınçer: “AMEDspor’un şampiyonluğu şehrimize hayırlı olsun. Bundan iyisi can sağlığıdır. Büyük bir sevinç içerisindeyiz. Daha güzel günler inşallah bizi bekliyor. AMEDspor kentin tanıtımına ön ayak olmuştur. AMEDspor’un Süper lig’e yükselmesi gereklidir. Bunun içinde güzel transferler olması lazım. Şehrimiz adına güzel günler görebilmek için transferler yapılması lazım”

“Kupa Töreni bekliyoruz”

Mustafa Yaşar: “AMEDSpor’a birinci ligde başarılar diliyoruz. Sanatçıların katılacağı bir Kupa töreni bekliyoruz. Bu kutlamalara Kentin tüm dinamiklerini de bekliyoruz. Taraftarlarımızın da düzenli bir şekilde kutlamalara katılmalarını istiyoruz. Kimseye zarar verilmeden kutlamalar geçsin istiyoruz”

“İstediğimiz hedefi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz”

Asiye Çelik: “AMEDspor’un şampiyon olmasından dolayı çok mutluyum. Yıllardır bunu istiyordum. Bir üst lige yükselerek, istediğimiz bir hedefi gerçekleştirmiş olduk. AMEDspor ile gurur duyuyorum. Süper Lig’e yükseleceğine inanıyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.