VİDEO - Amedspor'un şampiyon olduğu grupta büyük kavga

VİDEO - Amedspor'un şampiyon olduğu grupta büyük kavga
TFF 2. Lig Play Off 3. tur rövanş maçı için Kastamonu'ya gelen Iğdırspor FK kafilesini taşıyan otobüs, havalimanı kavşağında taşlı saldırıya uğradı. Otobüsün camı kırılırken, bazı futbolcular da yaralandı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Play Off 3. tur rövanş maçı için Kastamonu'ya gelen Iğdırspor FK kafilesini taşıyan otobüs, havalimanı kavşağında taşlı saldırıya uğradı. Otobüsün camı kırılırken, bazı futbolcular da yaralandı. Amedspor'un şampiyon olarak Trendyol 1. Lige yükseldiği, 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Play-Off müsabakalarına kalan Alagöz Holding Iğdır FK ile GMG Kastamonuspor arasındaki mücadelenin boyutu, yeşil sahaların dışına taşındı. 22 Mayıs'ta Iğdır'da oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 kazandığı maç sonrasında, fanatik bir grup taraftar, Kastamonuspor kafilesine saldırarak, bazı futbolcuları darp etmişti.

TFF 2. Lig Play Off 3.Tur rövanş mücadelesinde Kastamonuspor'a konuk olacak olan Iğdır FK kafilesi, otobüs ile yolculuk yaparken, havalimanı kavşağında taşlı saldırıya uğradı. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü kafilesi, 27 Mayıs Pazartesi (Yarın) günü saat 15.30'da Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma için otobüsle Kastamonu'ya gelirken, havaalanı kavşağında bir grup Kastamonuspor taraftarının taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda otobüsün camları kırılırken, otobüste maddi hasar meydana geldi. Bazı futbolcular da kafaları ve çeşitli bölgelerine isabet eden taşlarla hafif şekilde yaralandı. Polis saldırganları, olay bölgesinden uzaklaştırarak, Iğdırspor kafilesini taşıyan otobüsün geçtiği güzergâhta sıkı güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum