VİDEO - Amedspor'un şampiyonluk gününden kalanlar

Amedspor'da 13 yıl sonra gelen şampiyonluk, yeşil kırmızılı camiada büyük sevinç yarattı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor'da 13 yıl sonra gelen şampiyonluk, yeşil kırmızılı camiada büyük sevinç yarattı. Menemenspor maçı sonrası hiç yayınlanmamış görüntülerde Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın duygusal anlar yaşadığı görülürken, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ise, yanındakilerle "Diren ha Diyarbekir diren" şarkısı eşliğinde mutluluktan havalara uçtuğu görülüyor.

screenshot-4.pngBirçok haber sitesinde, 10 yıl veya 11 yıl sonra gelen şampiyonluk yazılsa da bu işin mimarı ve Amedspor'un kurucu başkanı Metin Kılavuz, aslında 13 yıl sonra olduğunu söyledi. 13 yıl sonra, Menemenspor maçı sonrası gelen şampiyonluk, yeşil kırmızılı camiada büyük bir sevinç kaynağı oldu. Sadece Diyarbakır, bölge ve Türkiye'deki diğer şehirlerde değil, Dünya'daki birçok ülkede, Amedspor'un şampiyonluğu, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Menemenspor maçı sonunda, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte yedek kulübesi ve Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın yaşadığı sevinç, izleyenler arasında duygusal anlara neden oldu. Teknik Direktör Bakkal'ın gözleri dolduğu ve kelimelerin boğazına düğümlendiği görülen kare, izleyenleri büyüledi. Maçın bitmesiyle birlikte futbolcular yeşil sahada sevinç yumağı oluştururken, tribünden akın akın gelen taraftarlar da bu sevince ortak olmaya çalıştı. Bir taraftarın orta saha çizgisine Yeşil Kırmızılı Amedspor bayrağı dikmeye çalışırken görüntülendi. Yeşil sahaya bir anda dolan taraftarlar da futbolculara ulaşmak için izdiham yarattı.

screenshot-5.png

Öte yandan şeref tribününde de Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve bazı yöneticiler, Diyarbakır'ın fenomeni sakızcı Memo ile birlikte "Diren ha Diyarbekir diren" şarkısı eşliğinde havaya zıpladıkları görülüyor. Bir başka karede ise taraftarların tribünden sahaya koşma anı, yukardan çekilen kamera ile daha net bir şekilde görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.