VİDEO- ‘Belediye fidan dikmemiz için yer vermedi’

VİDEO- ‘Belediye fidan dikmemiz için yer vermedi’
Diyarbakır Atlas Havacılık Kulübü'nün organizasyonu ile bir araya gelen doğaseverler, baharın keyfini fidan dikerek ve uçurtma uçurarak çıkardı.

Tigris Haber- Diyarbakır Atlas Havacılık Kulübü'nce geleneksel hale getirilen fidan dikme ve uçurtma şenliği, Yenişehir Belediyesine ait Fidanlık alanında düzenlendi. 9.’su düzenlenen fidan dikme ve uçurtma şenliğine Hava Kulübüne üye pilotlar, doğa severler ile çok sayıda çocuk katıldı.

ucurtma-senligi-(2).jpeg

‘Belediye yer vermedi’

Amaçlarının çocuklara doğa bilinci ve sevgisinin kazandırmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ahmet Karadaşlı, 9 yıldır etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Her yıl düzenli bir şekilde fidan dikiyorduk. Ancak bu yıl enteresan bir şekilde fidan dikimi yapamadık. Belediye yetkilileri,  ‘Diyarbakır içerisinde fidan dikilecek alan kalmadığını’ bize bildirdi. Kulübümüze alan tahsisi yapılmadığından dolayı fidan dikemedik. Kulübümüz kendi imkanları doğrultusunda fidan dikme ve uçurtma şenliğini gerçekleştirdi. Etkinliğimize katılan tüm doğa ve havacılık severlere kulüp adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.