VİDEO - Bismil'de çöpler toplandı, sorun çözüldü

VİDEO - Bismil'de çöpler toplandı, sorun çözüldü
 Özel Haber
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ne bağlı kırsal mahallelerde 20 gün toplanmayan çöpler, DEM Partili yeni başkanların göreve başlamasının ardından, toplanmaya başladı ve sorun çözüme kavuştu.

Mehmet TÜRK/Özel Haber

TİGRİS HABER - Bismil İlçesi'nde, kırsal mahallelerde seçimin yapıldığı güne kadar yaklaşık 20 gün çöplerin toplanmaması, vatandaşın tepkisine yol açmıştı. Seçim sonrası Tigris Haber'e konuşan vatandaşlar çöplerin toplanması için yardım talebinde bulunmuştu. Yaptığımız haber sonrası, DEM Partili eşbaşkanların göreve başlamasının ardından, kırsal mahallelerde biriken çöpler bir kaç gün içerisinde toplanarak, sorun çözüme kavuşturuldu.

bismilde-copler-toplandi-1.jpegKaragöz (Karangöz) Köyü Muhtarı İslam Atak, hava sıcaklarının artmasıyla birlikte kötü kokuların yayılmaya başladığı çöplerin, yeni belediye yönetimi tarafından toplandığını belirterek, "Allah razı olsun. Sorun büyümeden ve her hangi olumsuzluk yaşanmadan çöplerimiz toplandı. Hem kötü kokulardan hem de çevre kirliliğinden de kurtulmuş olduk" dedi.

Öte yandan Bismil Belediyesi'ne, kayyum döneminde alınan yeni bir çöp arabası ile bir iş makinesinin, AK Parti adayının seçimleri kazandığı Hazro İlçe Belediyesi'ne hibe edilmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Bismil Belediyesi yetkililerinin, araçların geri getirilmesiyle ilgili başlattıkları araştırmanın sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.